- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Tavaszi hardvernyitány
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQLkerdes
csendes tag
Sziasztok, van egy bosszantó problémám és a neten nem leltem semmit ezzel kapcsolatban.
Háttér:
szoftver: SQL Server Management Studio Express (tudjátok amit le lehet tölteni és installálni, korlátozott funcionalitás, zéró ár).
Egyetlen gépen fut a teljes cucc, szóval a Dell-emen fut a szerver is meg itt írom a query-ket is.
Statikus adatbázis tábláira írok lekérdezéseket (szal a táblák meg az adatbázis tartalma nem változik menet közben)Probléma: írok query-ket amik eredményét szeretném más query-k FROM részében használni, de nem tudom hogy kell.
Access-ben ez nagyon egyszerű, a query-t úgyanúgy kell használni mintha egy tábla lenne, de MS Server alatt egyszerűen nem látom a query-ket.
Le tudom menteni a query-jeimet (nem az eredményként létrejövő adattáblát, hanem a query-t magát), de itt végetér a tudományom.Meg tudnám csinálni, hogy 'SELECT ... INTO ujtabla' utasítással fizikailag is létrehozom a query-k eredményét, de sok query-m van és félek durván elszállna az adatbázis mérete.
Szintén be tudnám copy-paste-lni a query SQL kódját a FROM részbe (subquery), de az meg hibalehetőség, meg egy idő után bonyolult (pld ha 5-6 táblát meg query-t próbálok join-olni).
Access-ben is megpróbálhatnám, de ott nincs FULL OUTER JOIN, amire meg nagy nagy szükségem van (illetve van, csak bonyi a jobbos meg balos joinokat összefűzni).
Szóval a legjobb megoldás a query-k használata lenne, de nem tudom hogy kell.
Bármi ötletet hálásan fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest