Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sziasztok !!
Nagy kaksiban vagyok, kaptam egy feladatot az új számtek tanáromtól, hogy majd erre adja meg a félévi jegyemet (MySQL), de mi még nem is tanultunk ilyet, de hiába mondjuk neki, azt állítja, hogy a régi tanárunk azt mindta neki, hogy igen tanultunk SQL-t...

Na az a feladatom, hogy csináljak egy könyves táblázatot, de úgy hogy ne legyen benne felesleges redundancia (több táblában legyenek az adatok, /könyv címe, kiadás éve/ /író/ /műfaj/, és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
, hogy ne legyen például a "dráma" vagy a "szerző" 200-szor letárolva, hanem csak egyszer (vagy valami ilyesmi)Ha tudtok segíteni ....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, hogy ne legyen például a "dráma" vagy a "szerző" 200-szor letárolva, hanem csak egyszer (vagy valami ilyesmi)