Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Szeretném hangsúlyozni, hogy nem vagyok szakértő
.Rákeresve a lejátszódra, ez nem egy mai darab, a tesztet 9 éve írták, gondolom, akkor lehetett a bevezetése.
Redditen többen is írnak erről a típusról, ugyanaz a problémájuk, mint neked. Az egyik felhasználó kb két hete jelezte, hogy ír a Yamaha supportnak. Kérték, hogy tegye majd közzé a választ, eddig nem jelent meg újabb poszt.Gondoltam, megkérdezem az AI-t is, szerinte a lejátszód nem fogja tudni direktben tolni a veszteségmentes formátumot. (...Összefoglalva: Míg az R-N402D kiválóan alkalmas nagy felbontású helyi fájlokhoz, nem fog működni az új, közvetlen Spotify veszteségmentes adatfolyammal hídeszköz vagy még nem elérhető szoftverfrissítés nélkül...)
Ellenőrzésképpen rákérdeztem a saját lejátszómra (néha elég nagy hülyeségeket képes írni az AI is..), arra azt mondta, hogy menni fog.
Én a helyedben dobnék egy rövid kérdést a Yamahának, hátha csípőből tudják a választ, és gyorsan válaszolnak neked is.
Amúgy Redditen a Marantz is téma volt, 21 napos a kérdés ma. Ott írták, hogy firmware frissítés szükséges (14 napja), az meg fogja oldani. És tényleg megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.