Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
A legnépszerűbb sorozatok és filmek nagy része nincs fent.
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.Én személy szerint nagyon örültem volna egy teljes Netflix-nek.
De itthon valószínű az ország fele azt sem tudja mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.