Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
A legnépszerűbb sorozatok és filmek nagy része nincs fent.
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.Én személy szerint nagyon örültem volna egy teljes Netflix-nek.
De itthon valószínű az ország fele azt sem tudja mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.