-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Most ismerkedek a rendszerrel, eddig szimpatikus, mindjárt indítok is egy 1 hónapos ingyen prémiumot, próba gyanánt

Az lenne a kérdésem, hogy ebay-en láttam, hogy lehet venni előfizetést, 3-6-12 hónapos időszakra és leosztva olcsóbbra jön ki, mint a havi előfizetés. Ez "legális"? Hogy működik? Ahogy átnéztem a menüpontokat, olyat találtam, hogy megadom a kártya adatokat, de olyannal nem találkoztam, hogy valamilyen ajándék kódot lehetett volna megadni. Anélkül meg nem tudom, hogy működhetnének ezek az ebay-es vásárlások.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest