Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Most ismerkedek a rendszerrel, eddig szimpatikus, mindjárt indítok is egy 1 hónapos ingyen prémiumot, próba gyanánt

Az lenne a kérdésem, hogy ebay-en láttam, hogy lehet venni előfizetést, 3-6-12 hónapos időszakra és leosztva olcsóbbra jön ki, mint a havi előfizetés. Ez "legális"? Hogy működik? Ahogy átnéztem a menüpontokat, olyat találtam, hogy megadom a kártya adatokat, de olyannal nem találkoztam, hogy valamilyen ajándék kódot lehetett volna megadni. Anélkül meg nem tudom, hogy működhetnének ezek az ebay-es vásárlások.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest