Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem van-e arra valami mód, hogy egy Duó csomagnál felcseréljem melyik fiók legyen a fő és melyik az... al? Leszámítva hogy lemondom és utána előfizetek a másik csomagra. Több oka is van, főleg a fizetési dátum és nagyobb kontrol a csomagnál. Valamint hóközben aktiváltam a Duót, így 9.-értől 3.-ára eset a fizetési dátum.
A lemondás azért bajos, mert a nevelt lányom használja és azt mondja ha lejár akkor elveszít mindent! Persze csak a letöltéseit, amit nem rétke mert 100 GB-os mobilnetje van és itthon korlátlan wi-fi. Én meg takarékosságból a 700 Ft-tal több Duó csomag kedvezőbb, mint a családi ,ami nem lenne kihasználva vagy ha én előfizetnék más szolgáltatónál (Deezer), tavaly pl. triálokon és promókon élétem. De az is tény: nem hallgatok annyit zenét mint anno.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest