Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Macbook NEO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem képes? Szerintem üzleti alapon fogják fel a dolgot. A felhasználók nagyon nagy többségének nincs szüksége a lossless-re. Aki telefonról, vagy autóban menet közben hallgat zenét, annak tök mindegy. Te írtad, neked még az sem mindegy hogy mennyire tömörített, milyen a master, stb. Vagyis tulajdonképpen neked sincs szükséged rá mert amit tudnának esetleg biztosítani még az is gyenge lehetne. Nekem sincs egyébként mert otthon jó részt én sem erről hallgatok zenét, de kocsiban sem (ott a magam által készített mp3-kat). Csak azért van mégis mert családiban fizetek elő a gyerekek miatt és néha én is keresek rajta újdonságokat. Egyébként Tidal tényleg sokkal jobban szól, de meglepően nem rossz a Spoti sem még az itthoni Yamaha lejátszón sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest