Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hehe, valamit csak akkor ad ki a spoti keresője, ha nagybetűvel kezdem.
Kerestem a Trace zenekart, és kisbetűvel írtam be. Nagy csalódás volt, hogy csak hasonló találatokat adott, és nincs fönt a zenekar. Aztán beírtam nagy kezdőbetűvel is, és lőn....... 
Ok ez apróság, de ami nagyon zavar, hogy az albumok kiadási dátuma nem látható. Csak az van fönt általában, hogy mikor tették fel az oldalra. Meg lehet a spotin valahol találni az albumok valós kiadási dátumát?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux Mint
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kerestem a Trace zenekart, és kisbetűvel írtam be. Nagy csalódás volt, hogy csak hasonló találatokat adott, és nincs fönt a zenekar. Aztán beírtam nagy kezdőbetűvel is, és lőn.......