Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim, valaki magyarázza már el nekem, kezdő, néhány hónapos prémiumosnak, hogy van ez.
Bizonyos előadók több néven is futnak a spotin. Egyes albumok az egyik, más albumok más név alatt vannak fönt. Példa: Kerestem az Edda legelső lemezét. A fő Edda oldalon, aminek a neve Edda Művek, nincs fönt. Na, mondom, nem hiszem el, akkor ez ennyi. Aztán kiderült, hogy az első lemez egy másik, Edda nevű oldalon van fenn, több más, az Edda nevet tartalmazó találattal együtt, aminek semmi köze a magyar Eddához. Hogy és miért van ez? Mindenki azt tesz fel ide, amit és ahogy akar?
Az Edda csak példa volt, nagyon sok zenekarral, zenésszel találkoztam már, ami többféle néven is szerepelt. Ennek mi értelme van, és mi az oka? Zavaró, a keresést megnehezíti, a találatok relavanciáját pedig rongálja. Ha rátalálok egy olyan zenekarra, ami érdekel, tovább kell menni és keresni még máshol is, hogy biztosan meglegyen tőlük minden, ami elérhető a spotin.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Napelem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bizonyos előadók több néven is futnak a spotin. Egyes albumok az egyik, más albumok más név alatt vannak fönt. Példa: Kerestem az Edda legelső lemezét. A fő Edda oldalon, aminek a neve Edda Művek, nincs fönt. Na, mondom, nem hiszem el, akkor ez ennyi. Aztán kiderült, hogy az első lemez egy másik, Edda nevű oldalon van fenn, több más, az Edda nevet tartalmazó találattal együtt, aminek semmi köze a magyar Eddához. Hogy és miért van ez? Mindenki azt tesz fel ide, amit és ahogy akar?
Az Edda csak példa volt, nagyon sok zenekarral, zenésszel találkoztam már, ami többféle néven is szerepelt. Ennek mi értelme van, és mi az oka? Zavaró, a keresést megnehezíti, a találatok relavanciáját pedig rongálja. Ha rátalálok egy olyan zenekarra, ami érdekel, tovább kell menni és keresni még máshol is, hogy biztosan meglegyen tőlük minden, ami elérhető a spotin.