Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Okés, nem tudtam, hogyan oldották meg itt az offline módot, azért kérdeztem. Az érthető, hogy direktben nem érthetőek el az ogg fájlok, mert akkor boldog boldogtalan másolgatná (bár aki lopni akarja, úgyis meg tudja oldani). Tehát a lényeg, hogy letölthető egy gyorsítótárba, a programban hallgatható is valóban offline (azaz se wifi, se mobilnet nem kell hozzá), csak nyilván nem lehet direktben hozzáférni, mert csak a spotify tudja kezelni/olvasni. Ha jól értem, ennyi a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest