Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Azért írtam, hogy Androidos telefonon nincs különbség! Ott a valós különbség nem tud kijönni a korlátozott minőség miatt. Itt a kolléga pont azt fejtegette, hogy nála Androidon kijön, meg így sistereg, úgy tompa. Sőt, tovább megyek, átlag, alaplapi hangkártyán sem jön ki, ha nem olyan cucc van rákötve, és normális a lejátszószoftver, még akkor sem, ha hangfalakon vagy 30 ezer forintos fejessel hallgatod.
Vagy nagyon minőségi hangkártya, vagy optikai kimenet kell ahhoz, hogy a minőségkülönbséget észre lehessen venni.
AAC+-ot nem próbáltam még, nem szeretem, mivel sok lejátszó nem tud beletekerni az AAC-s fájlokba sajnos. Az AAC-t csak a példa kedvéért írtam, hogy legyen egy plusz audioformátum, meg arról sok fanatikus azt állítja, hogy jobb a dinamikája, mikor ez szerintem nem igaz, de eggyel akkor is jobb összehasonlítási alap.
Viszont jó lenne, ha az általam írt bugra tudna valaki valamit tanácsolni. A linuxos topikokban azt írták, hogy tegyek fel béta vagy régebbi klienst, azzal jó, de előbb esélyt szeretnék adni a legújabb kliensnek, mert azért csak jobb mindig frisset használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest