Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
+ #5986 Aweriot
Oké, de továbbra sem értem teljesen a problémát. Ti nem szeretitek a podcastokat. Mások igen. Én már hallgattam podcastot (nagy ritkán), és a home-on ajánlgatottak között is volt olyan, amiről úgy véltem, hogy akár érdekes is lehet. Talán meg is bookmarkoltam. Szóval engem nem különösebben zavar a podcast ajánló.Viszont pl. ott van a "Hallgassátok ezeket az új hazai playlisteket." ajánló szekció. Na, az pl. abszolút felesleges, és irritáló. Soha nem hallgatok "hazai" playlisteket (és ezt tudhatnál a Spotify is, hiszen árgus szemekkel figyel). És különben is egy angolra állított felületen mit keres egy magyar szekció cím? Mondjam le én is az előfizetést?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest