Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Spotify beállításokban valahol kell lenni olyasminek hide announcements és akkor nem tolják előadók új zenéjének reklámját. Viszont az legalább zenei bejelentés! Nem podcast. Apple Music-on is gyakran látod soha nem hallgatott pop és hip-hop előadók fejét, néha idegesít is főleg a kereső fülön, mégis legalább zenéről van szó.
A Deezer egyébként érdekel engem, bár még nem vágtam bele az ingyenes próbába se. Körülnéztem a honlapjukon: szimpatikus Apple-hez hasonlóan ők is forintban kérik az 1500 forintot, tehát kicsit olcsóbbra jön ki 5 euró Spotify-nál, van éves lehetőség is 25% kedvezménnyel szóval 13500 forintból kijön egy év. Spotify 5 euró/1800 Ft x 12 hónap = 21600 Ft egy év.
Spotify-nál még nincs hifi, Deezernél havi 2250 Ft akinek ez számít. Web player és Windows-ra is program. Podcast külön fülön, ha nem akarsz nem találkozol vele. Van dalszöveg is.
Én mostanában megtanultam együtt élni az Apple Music ügyes-bajos dolgaival, a Spotify csak free módban 3 hónap 1 áráért ajánlatokkal. Olyankor átköltöztetem a listát felfedezett dalokról. Úgy választottam melyiknek adom a pénzem, hogy éppen melyik húz fel kevésbé.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)