- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Spotify beállításokban valahol kell lenni olyasminek hide announcements és akkor nem tolják előadók új zenéjének reklámját. Viszont az legalább zenei bejelentés! Nem podcast. Apple Music-on is gyakran látod soha nem hallgatott pop és hip-hop előadók fejét, néha idegesít is főleg a kereső fülön, mégis legalább zenéről van szó.
A Deezer egyébként érdekel engem, bár még nem vágtam bele az ingyenes próbába se. Körülnéztem a honlapjukon: szimpatikus Apple-hez hasonlóan ők is forintban kérik az 1500 forintot, tehát kicsit olcsóbbra jön ki 5 euró Spotify-nál, van éves lehetőség is 25% kedvezménnyel szóval 13500 forintból kijön egy év. Spotify 5 euró/1800 Ft x 12 hónap = 21600 Ft egy év.
Spotify-nál még nincs hifi, Deezernél havi 2250 Ft akinek ez számít. Web player és Windows-ra is program. Podcast külön fülön, ha nem akarsz nem találkozol vele. Van dalszöveg is.
Én mostanában megtanultam együtt élni az Apple Music ügyes-bajos dolgaival, a Spotify csak free módban 3 hónap 1 áráért ajánlatokkal. Olyankor átköltöztetem a listát felfedezett dalokról. Úgy választottam melyiknek adom a pénzem, hogy éppen melyik húz fel kevésbé.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- 3D nyomtatás
- Makett, makettezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)