Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovA
tag
Sziasztok ..
Előre bocsájtom nem vagyok egy nagy Spotify használó, sőt szinte semmilyen... eddig hébe-hóba használtam az alkalmazást kb évente 1x.
Viszont szerettem volna a gyerekeimnek (9-10 évesek, mindegyiknek van saját tabletje, szülöi felügyelet alatti gmail es ms acc-a) kontrolláltan elérhetővé tenni zene hallgatás lehetőségét.Ennek örömére gondoltam, hogy előfizetek egy Családi Premiumra és nyitok nekik egy - egy fiokot. Igen ám de 2005nel későbbi, születési dátummal nem lehet reggelni
...
A Spotify Kids (amit a Spotify ajánl a gyerekeknek) meg nem elérhető nálunk.Van valaki hasonló helyzetben és ha igen akkor hogyan oldotta meg a dolgot ?
Üdv ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Napelem
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...