Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
De ha valaki igényesebb egy adott területen nálad, ne legyen már egyből sznob, vazze.

Én simán elfogadom és egyetértek azzal, hogy régen, mikor nem volt jobb, nagy élményt adott minden szar minőségű hetvenszer másolt szalag, vagy a kezdetleges megosztókról töltött 128 kbps, de nem azért, mert az annyira elfogadható minőség lenne, hanem, mint írtuk, nem volt jobb, és - én pl - akkoriban még nem is hallottam jobbat.
Jó hangkártyám volt már viszonylag korán, mikor elkezdtem digitálisan zenéket beszerezni (SB Live!, az akkoriban elég jó cucc volt), de nem volt hozzáférésem igazán jó minőségű zenékhez.
Mikor lett, akkor jött az _aztarohadt, ez a kártya tud így megszólalni?_ érzés.Szerintem sokan ezt egyáltalán nem élték át. Ha többen átélnék, és kattanna az a bizonyos kapcsoló a fülükben, rögtön lenne kereslet a tömörítetlenre Spotin is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- Sorozatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest