- Philips LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
De ha valaki igényesebb egy adott területen nálad, ne legyen már egyből sznob, vazze.

Én simán elfogadom és egyetértek azzal, hogy régen, mikor nem volt jobb, nagy élményt adott minden szar minőségű hetvenszer másolt szalag, vagy a kezdetleges megosztókról töltött 128 kbps, de nem azért, mert az annyira elfogadható minőség lenne, hanem, mint írtuk, nem volt jobb, és - én pl - akkoriban még nem is hallottam jobbat.
Jó hangkártyám volt már viszonylag korán, mikor elkezdtem digitálisan zenéket beszerezni (SB Live!, az akkoriban elég jó cucc volt), de nem volt hozzáférésem igazán jó minőségű zenékhez.
Mikor lett, akkor jött az _aztarohadt, ez a kártya tud így megszólalni?_ érzés.Szerintem sokan ezt egyáltalán nem élték át. Ha többen átélnék, és kattanna az a bizonyos kapcsoló a fülükben, rögtön lenne kereslet a tömörítetlenre Spotin is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest