Hirdetés
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- SSD kibeszélő
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
De ha valaki igényesebb egy adott területen nálad, ne legyen már egyből sznob, vazze.

Én simán elfogadom és egyetértek azzal, hogy régen, mikor nem volt jobb, nagy élményt adott minden szar minőségű hetvenszer másolt szalag, vagy a kezdetleges megosztókról töltött 128 kbps, de nem azért, mert az annyira elfogadható minőség lenne, hanem, mint írtuk, nem volt jobb, és - én pl - akkoriban még nem is hallottam jobbat.
Jó hangkártyám volt már viszonylag korán, mikor elkezdtem digitálisan zenéket beszerezni (SB Live!, az akkoriban elég jó cucc volt), de nem volt hozzáférésem igazán jó minőségű zenékhez.
Mikor lett, akkor jött az _aztarohadt, ez a kártya tud így megszólalni?_ érzés.Szerintem sokan ezt egyáltalán nem élték át. Ha többen átélnék, és kattanna az a bizonyos kapcsoló a fülükben, rögtön lenne kereslet a tömörítetlenre Spotin is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest