Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Valaki nagy vonalakban be tudja nekem mutatni ezt az appot vagy leirni, hogy milyen modokon lehet beállitani, hogy olyan zenéket játszon amiket szeretek?
Tegnap tettem fel elvileg van 7 nap prémium kiprobálhatóság igy addig szeretném megnézni mit tud, hogy megtudjam érdemes e fizetni érte.
Egyelöre nem sok zene közül tudok választani a böngészés és a felfedezés menükben.
Ami tetszik azt a műsorra tüzéssel tudom felvenni vagy mindenképp a felvétel listára kell választani?
A böngészés folyamán megjelenő albumképek azok lementésre kerülnek a telefonra?
Az offline zenehallgatáshoz, gondolom leszedi a zenét a készülékre, de akkor hogy tudom másik készüléken is meghallgatni
A futáshoz való válogatás mi a lapján válogat? Mert azt láttam, hogy vannak ilyen mix szerüségek,de nem szeretném mindet végighallgatni, hogy milyen számok vanank benne.Hogy tudok szűrni bizonyos stilusokra előadokra , zene megjelenések idejére? Vannak e magyar számok fenn?
Ha beregisztráltam, és ujra telepitem a telefont vagy a számitogépet akkor csak vissza kell jelentkeznem és minden ugyan ugy lesz mint volt vagy ketdhetem előröl ?
Mennyi adatot eszik és ha 32kbitre visszaveszik a sávszélt akkor is müködik vagy akkor már nem tud folyamatosan szólni?
ja és hogy lehet kikapcsolni, mert ha kilépek az app bol akkor még tovább szól?
Illetve a saját számaim ami a memoria kártyán vannak azokat hogy lehet beimportálni, hogy azok közül is válogasson?
A google play menynivel másabb jobb/rosszabb ennél?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest