Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Valaki nagy vonalakban be tudja nekem mutatni ezt az appot vagy leirni, hogy milyen modokon lehet beállitani, hogy olyan zenéket játszon amiket szeretek?
Tegnap tettem fel elvileg van 7 nap prémium kiprobálhatóság igy addig szeretném megnézni mit tud, hogy megtudjam érdemes e fizetni érte.
Egyelöre nem sok zene közül tudok választani a böngészés és a felfedezés menükben.
Ami tetszik azt a műsorra tüzéssel tudom felvenni vagy mindenképp a felvétel listára kell választani?
A böngészés folyamán megjelenő albumképek azok lementésre kerülnek a telefonra?
Az offline zenehallgatáshoz, gondolom leszedi a zenét a készülékre, de akkor hogy tudom másik készüléken is meghallgatni
A futáshoz való válogatás mi a lapján válogat? Mert azt láttam, hogy vannak ilyen mix szerüségek,de nem szeretném mindet végighallgatni, hogy milyen számok vanank benne.Hogy tudok szűrni bizonyos stilusokra előadokra , zene megjelenések idejére? Vannak e magyar számok fenn?
Ha beregisztráltam, és ujra telepitem a telefont vagy a számitogépet akkor csak vissza kell jelentkeznem és minden ugyan ugy lesz mint volt vagy ketdhetem előröl ?
Mennyi adatot eszik és ha 32kbitre visszaveszik a sávszélt akkor is müködik vagy akkor már nem tud folyamatosan szólni?
ja és hogy lehet kikapcsolni, mert ha kilépek az app bol akkor még tovább szól?
Illetve a saját számaim ami a memoria kártyán vannak azokat hogy lehet beimportálni, hogy azok közül is válogasson?
A google play menynivel másabb jobb/rosszabb ennél?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest