Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Valaki nagy vonalakban be tudja nekem mutatni ezt az appot vagy leirni, hogy milyen modokon lehet beállitani, hogy olyan zenéket játszon amiket szeretek?
Tegnap tettem fel elvileg van 7 nap prémium kiprobálhatóság igy addig szeretném megnézni mit tud, hogy megtudjam érdemes e fizetni érte.
Egyelöre nem sok zene közül tudok választani a böngészés és a felfedezés menükben.
Ami tetszik azt a műsorra tüzéssel tudom felvenni vagy mindenképp a felvétel listára kell választani?
A böngészés folyamán megjelenő albumképek azok lementésre kerülnek a telefonra?
Az offline zenehallgatáshoz, gondolom leszedi a zenét a készülékre, de akkor hogy tudom másik készüléken is meghallgatni
A futáshoz való válogatás mi a lapján válogat? Mert azt láttam, hogy vannak ilyen mix szerüségek,de nem szeretném mindet végighallgatni, hogy milyen számok vanank benne.Hogy tudok szűrni bizonyos stilusokra előadokra , zene megjelenések idejére? Vannak e magyar számok fenn?
Ha beregisztráltam, és ujra telepitem a telefont vagy a számitogépet akkor csak vissza kell jelentkeznem és minden ugyan ugy lesz mint volt vagy ketdhetem előröl ?
Mennyi adatot eszik és ha 32kbitre visszaveszik a sávszélt akkor is müködik vagy akkor már nem tud folyamatosan szólni?
ja és hogy lehet kikapcsolni, mert ha kilépek az app bol akkor még tovább szól?
Illetve a saját számaim ami a memoria kártyán vannak azokat hogy lehet beimportálni, hogy azok közül is válogasson?
A google play menynivel másabb jobb/rosszabb ennél?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest