Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Browse/Discover menüpont alatti ajánlatokat szoktad hallgatni? (Azok elvileg újak.) - Ez a menüpont csak PC-n létezik, mobilon a Home alatt található meg egy része (azaz mobilon sokkal szűkebb a választék).
A saját playlist-ek végén lévő Recommended Songs is mintha zömmel ismeretlen számokat ajánlgatna, ehhez persze kell egy induló playlist, ami a kívánt stílusnak megfelelő (minta) számokat tartalmaz. (Tapasztalatom szerint "vegyes" listákra rosszul működik, de adott zenei stílus keresésre szerintem pont jó.) Egyszerre csak 10 számot ajánl fel, de van Refresh gomb (viszont végtelenített zenehallgatásra ez nyilván nem jó). A jobb számokat hozzá lehet adni a listához, amivel lehet alakítani, hogy miket ajánljon fel legközelebb.
Szerintem a személyre szabott mix-ek összeállítását a Spotify "idomításával" is lehet befolyásolni, azaz a számok mellett megjelenő "Like" és "Don't like" gombokat kellene minél többször használni. (Mondjuk én személy szerint a "Don't like"-kal igyekszem óvatosan bánni...)
(#3967) Anonymus95 Kösz, ez azt a teóriát látszik erősíteni, hogy van éves előfizetési lehetőség, de korlátozottan...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest