- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Rég hoztam Nektek új listát

Emlékszem, mikor 2006 nyarán bóklásztam az éppen frissen feltöltött zenék között egy fizetős FTP szerveren és belebotlottam a fura nevű locofrank második stúdió albumába, a The First Chapter-be. Akkoriban nagyon sok punk, power pop, illetve alternative rock zenét hallgattam és ez is azok közül való volt, viszont annyira más hangulat áradt belőle, hogy azonnal beleszerettem.
Azon kívül, hogy pár hónap alatt rongyosra hallgattam, az elsők között másoltam rá a 2008 tavaszán megvásárolt iPod Touch-omra. Nem sokkal később megjelent az együttes újabb nagylemeze BRAND-NEW OLD-STYLE címmel, ami pontosan hozta azt, amit vártam. Ekkor kezdtem el jobban utánanézni ezeknek a srácoknak és megdöbbenve láttam, hogy bizony ezek a zsenik egytől egyig japánok.
Nekiláttam egy alaposabb keresésnek, mit lehet róluk tudni és kizárólag japán weboldalak jöttek velem szembe, amitől valamiért még lelkesebb lettem. Bár semmit nem értettem a szövegből, a kutatásom mégis sikeres volt, hiszen rábukkantam hasonló, szintén japán punk együttesekre, mint például a FOUR GET ME A NOTS, a Northern19 vagy a TOTALFAT. Azóta megannyi remek rock zenekar alakult a távoli szigeten, így arra gondoltam, megpróbálom összeszedni tőlük a legjobb dalokat, hogy Ti is megismerhessétek őket

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest