Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Koszi, de ezek kb ugyanaz mintha rakeresnek spotifyon. En nem egy zenei stilust keresnek hanem pl klasszikus zenet altatonak vagy mint irtam peacfull akarmit. Es ezekre is jon talalat csak gondoltam van egyszerubben szurheto mas velemenyek alajan mint belehalgatni mindegyikbe ami nem egyszeru mert kb 10-20 szamot kell meghallgatni mire kialakul hoyg azt keresem e vagy nem.
Vagy pl google musicon azt hiszem vannak "gyari" listak amik AI vagy csak adatok alapjan rakjak ossze pl 50es evek hits az lehet egy olyan lista amit valaki osszerakott az alajan ami neki 50es evekbol tetszik de lehet adatok alapjan amik a sikerlistakon elol alltak, ha jol gondolom de lehet csak belegondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest