Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Elvileg maradnak azok a "korlátozások" amik most is. [link] Egyébként a jobb hangminőséget kihallani sztem sose fogja az ember, én legalábbis nem hallottam a hétköznapokban. A zeneletöltés az meg csak inkább offline-ba tétel. Szal, ha nem fizeted akkor nem tudod hallgatni, úgymond csak béreled a zenéket.
De gondolom ezt tudtad.Nekem azért jön be nagyon, mert csak rákeresek a zenére, egy "gombnyomás" és már a telefonon is pihen. Nem kell szarakodni, hogy letöltöd, kábel, itunes stb... Plusz anno Shazam tudta, hogy felismertettél vele egy zenét és ott volt a Spoti gomb, amivel egyből le tudtad tölteni a zenét, akár az adott mixben is(tudom van másik ilyen program ami tudja is a Spotis átvezetést). Szvsz 1500/hó nem nagy összeg, a többi ilyen is ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen monitort vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De gondolom ezt tudtad.