Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BLOODSHOT
üzenetére
Spotify csőd helyett inkább kell tartanod attól XY előadó vagy kiadó gondol egyet és hirtelen leveszi a katalógusát jogi és üzleti viták miatt. Lásd Taylor Swift esete.
Ha üzletileg nem oké a cég jövője, akkor ott a többi music streaming cég. (igaz a Spotify leginkább cross-platform és a Telekomon keresztül használni is kényelmes nekem) De nem fognak bajba kerülni, legrosszabb esetben felvásárolják őket, változtatnak kicsit az üzleti modellen és megy minden tovább.
Mp3: ha nagyon nagy a kollekció, szelektálni kell, ritkákat menteni, népszerű könnyen újra beszerezhetőket törölni. Én nem vacakoltam ezzel, a régi szépen tagelt mp3-ak egy külső winchesteren vannak. A gépen az SSD-n csak az ami nincs fent Spotify-on, vagy csak más verzióban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eger és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest