- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
s7evcsenko #23271 üzenetére
Ékes Példa Nyíregyháza, kitapasztaltam, ill láttam a véleményekből, hogy kettő mindig pöpec, ár-érték arányban hibátlan. a Másik kettőben vannak véleményesek hozzászólások alapján is. Az a két spar (egy spar és egy interspar) viszont mindig hozza az erős színvonalat szerencsére. Szerintem üzlete is válogatja, hogy hol mennyire figyelnek oda a részletekre.
(de összességébe nálunk szerencsés, mindenhol jól kijön az ár/érték arány. Smootie készítő meg sokat pörög... zöldségek - kaukázusi kefírrel (új hagymával, paradicsommal, erős paprikával és uborkával isteni), ill gyümölcs turmixok)
Jah, némiképpen ehhez is csatlakozik. a sparban régiek vannak, korrekt dolgozók, az az interspar meg pöpec felújított nagy zöldség-gyümölcs osztállyal, amiből szerintem több a nyakukon marad a jó minőségből is.
Ilyen egyébként mindenhol előfordul, múltkoriban egy új fokhagymára, ami friss zöld volt szárastól arra mondta a friss lidl-s kislány, hogy hát ez meg micsoda??
-
andrisbandi
őstag
válasz
s7evcsenko #23271 üzenetére
Ki tudja milyen tapasztalattal bíró meózik, és csomagol... nálunk a Tescoban a diákmelós kasszás kiscsaj nem ismerte fel a zöldségeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest