Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz mert_csokis #75 üzenetére

Azóta utána néztem és találtam egy olyan lapot, ahol nagyon is jól látszanak a különbségek a beállítási variációk között.
    A környezet részletessége nem a textúrák minőségét jelenti!!! Hanem azt, hogy van e pálmafa kuka, virág stb. Namost ez egy kurva nagy faszság. :K Úgyértem ez miért dolgoztatja annyira a vidkarit? Hogy berak statikus tárgyakat a mapra? Ne mondd nekem, hogy azok mind olyan tárgyak, amiket fellökhetek és hat rájuk a fizika! :P
    De inkább az az iszonyat, hogy amikor sok a fény és a sok az ember egyszerűen szétesik a téma... az fps iszonyat ahogyan ugrál. Ritka szar lett a program, pedig az ubitól nem ezt vártam az utóbbi néhány játék tükrében.
    És akkor mi van a multival? Ott többen is vannak nem?! Akkor ott low beállításokon kell játszani?
    Hát a HDR a HL2ben mikor először megjelent tökéletes volt. Ha esetleg játszottad a lost coastot...
    És végtére azt kell mondanom, hogy ha kikapcsolom a részletességet, a fényeket akkor az megöli a játék lényegét, oda lesz a hangulata az utcának. :F

Új hozzászólás Aktív témák