Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soltika
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Sziasztok!
Megvettem a Spintires-t a Steam-en,
majd töltöttem le hozzá új térképeket. Sikerült az átmásolás, a térkép is megy szépen, de nincs alap garázsom, ergo nem tudok a többi (még lezárt garázsba) garázspontot vinni, sőt, így nem tudom a teherautókat, különböző felépítményekkel ellátni. 
Csak úgy az erdő egyik pontjáról indul a játék...
Tud valaki ebben segíteni? -
törölt tag
Tudom nem ide illik, de a Pesti kollégáktól kérdezem érdekel-e valakit pár játéklemez ingyen, ellenkező esetben a kukában végzi. Privátban szívesen elmondom.

-
bajuszatti
tag
Elindult a játék a notimon.
Felraktam a legfrissebb drivereket és minden jó lett. Intel HD 530-assal indul a dolog, ha kell neki plusz memória, átvált a GTX 950M-re és azzal megy. Vannak jó pályák megint, lesz mit kipróbálni. -
törölt tag
Ez is egy lehetőség bár az Intel HD 530 szérián már viszonylag jól kellene futnia, igaz nem 1920x1080 felbontáson. Nálam még Intel HD 3000 az integrált gpu, de még ezzel is minimumon és 1280x720 felbontással élvezhető a játék. Persze én sem az integráltat használom játékra. Szóval jócskán bírnia kellene annak a masinának.

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Simán vinnie kell ennek a konfignak a játékot.
Azt nézd meg, hogy nem-e az apu megy a gpu helyett. -
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
A leírás szerint a notid egy eléggé erős gép. Az enyém jóval gyengébb ezeréves i3-as és szuperül megy rajta a játék, igaz én mindent minimumra vettem nehogy felforrjon a gép, de a tiéden futnia kellene gond nélkül. Némi beállítási gond lesz csak vele, driver stb. stb. Egyébként egy ilyen gépre már illik 64-bites oprendszert telepíteni az lesz a fő gond. (!)
-
B_imi
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én egy Asus N550JK-n játszottam. Elég jól bírta, bár melegedett rendesen.
CN060D, hogy pontos legyek. -
bajuszatti
tag
Nem tudom, notebook-on lehet-e ezzel a játékkal játszani. Nekem van egy HP Pavilion Gaming 15 típusú gépem, ezen próbáltam ki, és nagyon szaggatott még alacsony felbontással is. Az asztali gépemen remekül fut a játék, a notebook-on sajnos nem. Windows 8.1 fut éppen rajta, 32 bites verzió.
A gépről itt találtok leírást: [link]
-
xrvman
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hűha és azt jelöli hogy kb merre? Mert végigbogarásztuk az utat de nem leltem fel fákat. Ez alól tán kivétel az Overgrown és csakis multiban van elegendő fa, sztem
-
xrvman
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ép ezaz hogy nem. Csak gomb katt és fent van. Szimulációs módban egyáltalán nincs semmi felrakó, nem is látszik semmi a térképen.
-
xrvman
őstag
Nem tudom mi van a mostani térképekkel, de szimulációban nincs felrakó, csak normál módban.

-
bajuszatti
tag
Wernher! Megértem a döntésed.
Aki ki akarja próbálni a Lesozavodsk pályát, az kösse fel az összes gatyóját, mert nagyon brutális a terep. Nincs szabad méter, hogy ne ütközzünk bele valamibe, csak a nagyvasakkal tudunk menni (Zil, Uaz, Gaz vissza a garázsba). Nekem még a Hummer H2 6x6-os is megfelel, ha úgy tartja.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
A sok gyökér miatt nekem sikerült megutálnom ezt az egészet.

-
zolisx4
őstag
Na sikerült a vga driver volt a hibás egy régebbi és már jó is lett.
bajuszatti
Ez a map se rossz, jó gépekkel érdemes menni, mert nagyon meg tud szopatni
Ez a map nagyon király ,vannak érdekességek benne minta kicsit be lettek volna tépve a készítők
olyan sár van hogy az brutális,és nagyon mély meglepik a pocsolyákban 
Ja és a hatalmas emelkedők kegyetlen .
-
zolisx4
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Töröltem az egész játékot nem oldotta meg ,újra dobtam a wint igy sem jó,nem tudom lehet a vga driver? De eddig jó volt.
-
zolisx4
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tudom beraktam vagy 15 map-ot egyszerre mindegy sokat de nem változik a helyzet ilyen fehér a ház meg az autó ,szétvág az ideg és a legtöbb most megjelent map ilyen

-
zolisx4
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én be is raktam hogy játszom vele de nem jó
Fehérek a kocsik meg a házak nagy része mitől van?Egy újonnan készül másik térkép is ezt csinálja ,ami ezzel együtt jött ki.[kép] -
bajuszatti
tag
Megint egy nagyon jó térkép, szerintem nem lehet megunni ezt a játékot
-
törölt tag
Már nem emlékszem kinek kellett pontosan az Oshkosh M1070 HET , de most itt van végre működő kiegészítőkkel.
-
bajuszatti
tag
Ez a map se rossz, jó gépekkel érdemes menni, mert nagyon meg tud szopatni
Még két térkép, amit érdemes kipróbálni
http://stmods.ru/mods/karta_level_13_v1_0_by_irbi4an_ivan_for_spintires_03_03_16/
http://stmods.ru/mods/karta_yugoland_v1_1_by_lukasz98_for_spintires_03_03_16/ -
Mr.Csizmás
titán
kérdés:
a darunál mivel tudom a markolást kapcsolni? WASD irányok, Q-E fel-le, space forgatja a fejet, már csak megfogni kellene a cuccot

-
zolisx4
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én rendes karavánnal megyek,olyan map-ot szoktam keresni ami nehéz és 6-8 fűrésztelep van ,viszek mentő kocsit,az mindig az MZKT-74132, HET 1007 M az a benzint és a javítást visz.A 8x8 as kamaz meg a fát ,.

-
zolisx4
őstag
Igy könnyű én csak egyedül játszom igy saját magam kell menteni [kép]
Pedig minden este szoktam játszani nem találok ismerőst

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Criminal017
üzenetére
holnapra ipg már hc módot javasolt

-
Criminal017
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Miből maradtam ki...
Program mót'
-
Mr.Csizmás
titán
mai
[link]nagyon addiktív game, főleg ha összejön a 4 ember, ebből 3 fuvaroz, egy meg szputnyik a naftával és mentéssel

-
zolisx4
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
-
bajuszatti
tag
Újra vannak klassz térképek, lehet jókat csapatni. www.stmods.ru
-
bajuszatti
tag
A Spintires mappába kell berakni a v5-ös kiegészítőt, Program Files\Valve\Steam\SteamApps\common\Spintires Steam esetén
-
Criminal017
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
bitovi
tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Leírnád mit hová kell telepíteni illetve bemásolni?!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Criminal017
üzenetére
nemhogy Unimogoznál velem

-
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Milyen jó, hogy mondtad! Eddig nem foglalkoztam ezekkel, erre látom a verziólistában, hogy már régen megoldották benne a "térképlista görgetés" problémámat...

Így gyorsan le is szedtem -
Criminal017
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Köszi, akkor jól éreztem.

-
bajuszatti
tag
válasz
Criminal017
üzenetére
A régebbi verzióhoz készült a Rába, jó lenne 03.03.16-oshos is lenne.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Annyi modolási lehetőség van, hogy én már belekeveredtem...
Egy olyan kérdéssel traktálnálak titeket, hogy adott ez a RÁBA Steiger, beleraknám a steames, 03.03.16-os verziójú Spintiresbe.
Bele is rakom, a media mappába a kicsomagolt zip fájlt, azon belül is azt az egy pár mappát. Felülírja stb. De a játékban nem látszik, amelyik kocsit felül kéne írja, nem írja felül stb. Létezik, hogy nem kompatibilis? Vagy én csináltam valamit rosszul?Köszi, előre is és jó játékot!

-
zolisx4
őstag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Honnan lehet tölteni mert a steam,on nem látom??
-
bajuszatti
tag
Tölthető a Spintires Plus v5-ös kiegészítő, sokak örömére lehet böngészni a sok pálya között, nem kell néhányat berakni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Spintires 6.24€ 2pack 9.72€ - utóbbit vettem, ismerőssel felezve

-
Heller2
aktív tag
-
zozyk
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Miért ott veszed dupla áron?

-
Mr.Csizmás
titán
sztorno minden

CD Galaxis rendkívül korszerű webshopjának hála, még értesítést se kaptam róla, hogy nem sikerült a vásárlás

-
bitovi
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kormány!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
megvettem ezt a csodát. érdemes kormánnyal tolni, vagy bill?

-
repeek
tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Jónak tűnik

-
bajuszatti
tag
A Motor map folytatása is lehetne ez a térkép, szerintem nagyon dögös lett, kiváló munka. Egy BMW-vel és egy Nissan-nal is csapathatunk rajta.
-
bajuszatti
tag
Nagyon kihalt a fórum, ennyire unatkozunk vagy próbálgatjuk a jobbnál jobb térképeket, járgányokat?
Észrevettem egy fura dolgot a Spintires Plus kiegészítőnél: ha beillesztjük az config.xml fájlba ezt a sort: UnlimitedFuel="true" vigyázni kell olyan járműnél, amiben nincs üzemanyag, azt automatikusan nem tudjuk megtankolni. Többször jártam így, mehettem a tartálykocsival utána.
-
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Olyan pályára van tipped, ami jó nagy bejárható területet ad?
-
bajuszatti
tag
Ez aztán egy jó pálya, szépen elakadunk ha nem olyan járművel megyünk, de ott a K700-as, ha baj lenne:
-
bajuszatti
tag
Kijött a legújabb Spintires Plus v4, amiben lehet állítani indulásnál a kocsikon lévő dolgokat (milyen felépítmény legyen, kerekek, stb). Egész jó szerintem.
-
bajuszatti
tag
válasz
jani199101
üzenetére
Modokat ide kell telepíteni:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Spintires\Media\levels
A linkek a #1763-as hsz-ben vannak.
-
jani199101
csendes tag
üdv. hol is van az a link? haverommal megvettük steamen. hogyan tudunk betenni pályákat és azon mulitizni?
-
bajuszatti
tag
Kicsit kihaltak vagyunk. Addig is jó pályák a Spintires-hez az általam linkelt oldalakon.
-
bajuszatti
tag
Ez is jó járgány, csak sokat eszik ha toljuk neki. Azért az Uaz 469még mindig a kedvencem marad.

-
Csapi007
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Hy
Indítsd be a motort és kapcsold be az advanced menut (V betű). -
válasz
bajuszatti
üzenetére
Köszönöm.

Ez mióta van így? Vagy mindig is így volt és én emlékszem rosszul? A Coast pályán próbálkozom. A C-4320-al saját magát fel tudtam rakodni, most a B-131-el mellé álltam és arra is próbálok felrakodni, de ott már nem jönnek elő a zöld pöttyök amire kattintva véglegesíti a rakodást. Mit csinálok rosszul?

-
bajuszatti
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Hardcore módban nem lehet automatikusan rönköket rakodni, csak daruval lehet.
-
Sziasztok!
Hardcore módban farönköket már csak daruval lehet felpakolni valamelyik frissítés óta? Régen, ha egy teherautóval megjelentem a felrakóhelyen, megjelent a "Load up" lehetőség, és automatikusan megpakolta a kocsik fával (hardcore módban). Most ez ugyanazon a helyen nincs. Kiszedték valamelyik frissítéssel ezt a hardcore módból?

-
bajuszatti
tag
Én nem szoktam "bántani" a media.zip fájlt, minden térképet mappahelyesen rakok be a játékba, néha lecrashel (visszaállítódik minden beállítás, nem tudom miért van ez). Annyi jó pálya és járgány van, hogy nem győzöm őket kipróbálni. Lassan kezdem kinőni a 80 GB-os vinyót (ez volt a gépben, amikor vettem), de szerencsére van pár újraírható DVD-m, amire kiírom őket.
Ezt a pályát ajánlom mindenkinek: [link]
-
Heller2
aktív tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Hogy szoktátok? Ha kivégeztek egy map-ot, akkor visszateszitek az eredeti media.zip-et? Aztán bemásolva az újabb térképet? Vagy gyűjtögetitek őket?
-
KubanitoS
veterán
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én itt vagyok napi szinten, de nincs mit írni.

Jelenleg még amúgy is láma vagyok, az alappályákból vittem végig még csak egy párat.
-
bajuszatti
tag
Látom, kihalt a topik. Remélem mindenki játszik dögivel ezeken a jó pályákon. Most pl. a Volkovo map van soron nálam.
-
bajuszatti
tag
Remek pályák a Spintires.net oldalon, érdemes kipróbálni őket, ha van időtök és kedvetek.
-
xrvman
őstag
válasz
zolisx4
üzenetére
Szia!
Járművet a Steam műhelyből tudsz a legegyszerűbben betenni. (Spintires, jobboldalt közösségi útmutatók, majd az új ablakban műhely fül, és ott kiválasztod amelyik tetszik neked és katt a feliratkozás gombra.)
A többit tudod. Játékból kiválasztod.Térképeket meg jó pár hsz szel visszaolvasva találsz pár oldalt ahonnan le tudod tölteni. pl spintires.nl
Pl vegyük a Level - Comp Crawl
Leszeded, kicsomagolod és a térkép neve után van a media mappa. annak tartalmát bemásolod a Spintiresbeli Media mappába, mely itt található.
Steam\steamapps\common\Spintires\Media\Ha meg sok más is van akkor meg úgy ahogy van mappahelyesen bemásolod őket.
Általában mappahelyesen csomagolják őket. Ám van hogy nincs media mappa, akkor a térkép neve mappa után ami van classes, levels, stb mappa és az ömlesztett tartalmak úgy ahogy vannak mehetnek a media mappába. -
zolisx4
őstag
Sziasztok
Meg tudja mondani valaki hogy steam -es játékhoz hogy modot autót berakni,megnéztem minden videót de nem sikerül ,viszont a játékból ki tudom választani amiket felsorol de külön nem megy.Van ötlet? -
bajuszatti
tag
Úgy nézem, a régebbi térképeket is átalakítják orosz barátaink: méretcsökkentés, felesleges dolgok kivétele. Régebbi Spintires verziókhoz is letölthetők voltak (2015-02-04, 2015-03-19, 2015-04-13 verziókra gondolok).
Gondolok pl ezekre: Abandoned Mines, 7 Days, Mysterious Road.
-
pokers
senior tag
Kipróbáltam volna a Bax8 pályát, de nem találtam belőle jó verziót.
Mindnél a levegőben volt az autó, így nem lehetett tudni az egyébként is nagyon xar maptexturán, hogy hol is vagyok éppen.
Egyébként megjelent a Spintires Plus 3as verziója, itt már állítható a snorkel magassága is, ami szintén hasznos, mert sztem nagyon sok autónál el van csúszva kicsit. A légszűrőkivezetés még javában kint van a vízből, de a motor már sebződik

-
KubanitoS
veterán
Én ezt használom. Mindent be kell másolni a media könyvtárba a játékkönyvtáron belül és kész is.
-
bitovi
tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Tudnál linket betenni ahonnan letölthetőek?
-
bajuszatti
tag
Az orosz barátaink bőven készítgetik a járgányokat és térképeket, csak győzzük őket kipróbálni. Van közöttük egy-két remek darab.
-
KubanitoS
veterán
-
pokers
senior tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ezt valami hibás mod okozza, nem a játék tehet róla

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én a Motornoe-t kijátszottam fullra. Nagyon tetszett a map, főleg hogy új, modernebb objektek is vannak

-
bajuszatti
tag
Ez a térkép is remek, hasonlóan a Motornoe-hoz
-
zozyk
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
~1800 ft a megoldás a gondotokra.

-
KubanitoS
veterán
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Kettő darab Spintires játékra, játékkódra van szükség kettő darab különböző Steam fiókkal.
-
SpeciCanyon
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne ismét.. Adott 2 gép (én és öcsém), hogyan tudjuk megoldani a multit? Mindkét gépre steam+spintires és utána? Betudok lépni 1steam azonosítóval a 2 gépen egyszerre?
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd töltöttem le hozzá új térképeket. Sikerült az átmásolás, a térkép is megy szépen, de nincs alap garázsom, ergo nem tudok a többi (még lezárt garázsba) garázspontot vinni, sőt, így nem tudom a teherautókat, különböző felépítményekkel ellátni. 

olyan sár van hogy az brutális,és nagyon mély meglepik a pocsolyákban