Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudzsi
tag
Oké értem.Köszi.És még egy kérdés.
Létezik még ezen a két programon kivül ''speedfan,fanspeed'' más ilyen szabályzos dolog?
-
dudzsi
tag
válasz
bolcsodal #367 üzenetére
Köszi a segitséget.Erre nem is gondoltam hogy összefüggésbe vannak.
Most már királyul mukszik.
Még egy kérdésem lenne.Van két dugo még az alaplapon.A Cha Fan és a Pwr Fan.Na ezek 3 pinesek.ezeknek nemtudom a fordulatát szabályozni.Ezeket nem lehet.Csak a 4 pinest?A venti ami rajtavan a 3 pines szabályozható.
-
dudzsi
tag
Hali!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy asus p5vdc-x es alaplapom.A Speed fannal tudom csökkenteni a proci ventilátor fordulatát manuálisan.De ha be állitok mindent hogy automata legyen, akkor csak 100%on pörgeti.Vagy ha elötte még lejebb vitem pl.:50% akkor szépen fölviszi.Pedig no proci használat és a höfoka is 36 fokos.A helpjébe olvastam hogy az advencbe a PWMet átkell állitani szoftveresre.Csak az a gond h nekem olyan nincs ott.Csak manual PWM control, Thermal cruise, fan speed cruise és a reserved.Lehet h az a gond?Valaki mondja meg mit csinálok rosszul.
Elöre is thx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest