Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Nem akartam új topicot nyitni, ezért ide írom az spdif-be:
Sound Blaster Live Value hangkártyámat kötném össze az av erősítőmmel koax digitalon keresztül. Utánanéztem, hogy a Live hátulján a sárga minijack ''Digital Out'' egy spdif csatlakozó. Viszont azt is olvastam, hogy a kimenet TTL (Transistor Transistor Logic) kimenetű. Nem szívesen tenném tönkre az erősítőm bemenetét.->kérdés:
1.Ez most TTL meghajtást jelent? Mert az 0-ba húz le, az kell nekem egy TTl-COAX konverter. Jelszint: 0V-5V. Fordítva van a modulálás, kell egy ilyet építenem:
2. Csak TTL szintű jel, de COAX Spdif-nek megfelelő. Feszültség 0V-5V a 0V-500mV helyett. Ebben az esetben egyszerű feszültség osztás két ellenállással.
3. Könnyen ültethető rá optikai kimenet egy ''led + ellenállás'' sorbakötve combo-val. CSak ugye tudni kéne, hogy milyen is valójában a kimenet.
Remélem van itt pár Sb Live guru.
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest