Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy Biostar TZ77XE!-es lapom mai nem rendelkezik coaxialis se optica ditális hangkivezetéssel(SPDIF OUT) de az alaplapon van neki 3 pines lehetőség, így vettem hozzá egy hozzá való hátlapi kivezetést amin van optica és coaxiális kivezetés is, bekötöttem elméletileg mindent beállítottam de nem jön ki hang rajta ez mitől lehet? elméletileg a realtek cucca látja h az van használva de mégsem adja ki rajta hangot akármit csinálok az optica sem világit tehát egyik kivezetésen sem jelenik meg a hang, végignéztem a biost de ott sem találtam semmi rá vonatkozó beállítási lehetőséget, hát ebben kérnék segítséget valaki találkozott-e már ilyennel? Mert úgy gondolom autómatikusan érzékelni kellene ha aktív az a kivezetés és van rácsatlakoztatva eszköz. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest