Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
egyre rosszabb..
szereztem ket spdif kivezetest is, ilyen "ha mukodik gyarival akkor nem takolom", egy asus es egy gigabyte. alaplap leirasa szerint a kivezetes ugy nez ki, hogy
5v - nincs tu - spdif out - gnd
szepen rakotottem eloszor az ugyanilyen kiosztasu asust, termeszetesen semmi eredmeny.
gigabyte csatlakozoja nem ilyen volt, de megneztem a lap manualjaban amivel kompatibilis, ezeket a labakat hasznalja. lecsereltem a csatlakozot, ugyanezzel a kiosztassal nem mukodott.kiprobaltam a ket kivezetest egy asus lappal amin ugyanilyen kiosztasu a csatlakozo, ment mindketto. viszont a htpc-ben levo foxconn lappal meg ha spdif out es gnd labakat rakotottem az erositore, ment csak ugy ahogy eddig, azaz hibasan. mindenesetre jel van, ellenoriztem, a +5v is megvan, de akkor miert nem mennek az amugy jo kivezetesek?
vkinek vmi otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest