Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Az a 75Ω nem ellenállás, hanem hullámimpedancia (inkább a kábel fajlagos kapacitásához és induktivitásához van köze, nem az ellenállásához). Én szintén az alaplapi tüskesorról hoztam el az spdif-jelet, és tettem ki egy hátlapi takarólemezre szerelt RCA-aljzatra. Szintén viszonylag vacak árnyékolt kábellel használtam 8m hosszban, de sok év alatt sem produkált ilyen jelkiesést. Ma meg már optikai kábelen megy. A zajosodást nyilván nem fogod észrevenni digit jelnél, de a 'gány' vagy hosszú illesztetlen (nem 75Ω-os) kábel a jelforma torzulásához, visszaverődésekhez meg egyéb furcsaságokhoz, ezen keresztül a vevőben akár kieséshez is vezethet. Mondjuk az érdekes, hogy csak időnként jelentkezik a gond. Az sem lehet egészséges az erősítőnek, hogy az alaplapról esetleg nem a szabványos amplitúdójú (0,5..1Vpp) jelet kapja, hanem mondjuk TTL-szintűt.
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest