Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hossszú #1374 üzenetére
Jelen pillanatban a Vista is egy nagy rakás... bug, nincs értelme használni, szóval nem értem a problémádat.
Fél-egy év múlva viszont a legtöbb gépen Vista fog figyelni, akkor majd lehet kukázni a DirectSound-os hangkarikat, mivel M$-ék gondoltak egy merészet és a Vista OpenAL megvalósításából kiirtották a Generic Hardware Device-t, csak Software és és Pure Device-t ismer...
-
-
szacsee
nagyúr
A lapod Biosa a legújabb.
Elóször az NForce drivert (legújabbat, ha azt használod, akkor amit a telepítés elött használtál nem tom melyik az optimál az NF4-nek az újban már csak az NF5-6 chipeket foltozgatják))ragd fel + frissítsd az XP-t, utána a kari drivere.
Ja SP2 a minimum!
[Szerkesztve] -
baluf1
csendes tag
Hogy van-e a gépedben valami, amivel nem működik együtt, azt a legegyszerübben úgy tudod megnézni, ha kiveszel mindent, a gépből, amit csak lehet.Vegyél ki (ha egynél több van persze) memóriákat, ellenőrizd külön-külön más más foglalatban.Húzd le a cd/dvd-t. nézzd megy egy winyóval, meg hasonlók.Alaplapi bioszban is meg lehet próbálni állítgatni ezt-azt, bár ehhez nem nagyon értek.Milyen lapod van?
-
baluf1
csendes tag
http://www.youp-pax.org/
vagy
http://www.driverheaven.net
Nekem annó az audigy2zs csinálta a kék halált xp-re rakás közben, a gyári telepítő lemezzel. A youp-pax féle moddolt driverek símán felmentek rá, nemtom kiadták e már a moddolt X-fi drivert, de szerintem ez meg fogja oldani a problémádat. Valszín az alaplapoddal, vagy vmelyik perifériával nem szeretik egymást. (Amikor a P4p800-se lapom kimult, az újjal probléma nélkül kezdett menni a kártya.) -
Hitman
aktív tag
Mea culpa, tévedtem, az tényleg egy tápcsatlakozó, de ellentmondásos választ találtam.
PH teszt: [link]
''A szereléssel kapcsolatban annyit érdemes megjegyezni, hogy a Inspire T7900 hangfalszett kicsomagolásával és összeállításával lényegesen többet vesződtünk, mint a hangkártya gépbe illesztésével. Kiválasztottuk azt a PCI bővítősínt, amelyik a lehető legtávolabb van a tápegységtől, illetve azoktól a komponensektől, amelyekben motor található (ventilátorok, merevlemezek), csatlakoztattuk a molex tápcsatlakozót (ami nem a hangprocesszor, hanem a külső I/O doboz működéséhez szükséges), a vezérlődobozt, illetve a hangszórókat, majd egy laza mozdulattal bepöccintettük a PC-t.''
Na most itt az az érdekes, hogy nekem pl. fatality előlapi paneles változat van, és az előlapi panelen is van egy ilyen 4 tűs tápcsatlakozó, amit be is kötöttem, de a kártyára semmilyen áramot nem kötöttem külön és tökéletesen megy, nemtom mi lenne ha a kártyára is rátolnék egy power csatlakozót, de az biztos hogy nélküle is tökéletesen működik (a user manual sem említette, hogy oda kellett volna vmi molexet csatlakoztatni), elképzelhető, hogy az elite pro-nak kell nafta a külső egység miatt.
[link][link]
Esetleg hardver ütközés nem lehetséges ! Próbáltad már másik PCI foglalatban is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest