- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
válasz Oliverda #5978 üzenetére
Te mindenhol ott vagy?
Igen, tudom zöldséget mondtam, EAX az Creative technológia
Talán besser tudsz angolul mint én, segítenél?Supports the Latest DS3D GX 2.0 for Gaming on Vista & XP
The Xonar D1 also comes equipped with the renowned DS3D GX 2.0, which revives EAX HD 5.0 DirectSound HW effects in games for both Windows XP and Vista. DS3D GX 2.0 automatically enables the latest EAX and DirectSound HW after installation, with no additional driver patches, game modifications, or OpenAL required; while extending MMOG EAX to online chat, allowing users to place their voice into the game's environment with ease. -
Calibos
addikt
Ha zenefreak vagy akkor azt tanácsolom hogy vegyél egy erősitőt és 2 normális Hifi hangfalat
Nekem van egy Onkyo 2x200 wattos erősítőm, 2x200wattos Hangfallal(noname) ez szól mint állat, ha fél hangerőre venném felrobbanna a házam
Zenét Hifin érdemes kell hallgatni --- de ez tényleg erősen szubjektív vélemény
EW-ben 18K-ért láttam 2 hete
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
EAX
A Creative Labs cég által kifejlesztett b.vítés hangkártyákhoz, amely a környezeti hatások kellemesebbé tételére helyezi a hangsúlyt. Különböz. akusztikai környezeteket lehet beállítani, amelyek aktívan hatnak minden megszólaló hangra.
Audio szóba jöhet de tudni kell hogy valójában nem is X-FI, leginkább az Audigy SE hasonlít! -
Calibos
addikt
Ha jó árban hozzá jutsz, egy audigy2ZS vagy audigy 4 lenne a tippem--- de csak akkor ha olcsón(persze használtan) kapnád...
Ha van 15-18K akkor egy X-FI Music vagy Gamer (vicces pont az elektroworld-ben láttam jó árban a X-FI Gamer-t)
EAX-ről előző hozzászólásomban írtam! -
Calibos
addikt
válasz horvathkrisz #2578 üzenetére
Xtreme audio-hoz sincs de lehet upgradelni!
-
Calibos
addikt
Xtreme audio--- semmi köze az igazi X-fi kártyákhoz! Leginkább a Audigy SE hasonlít. Nem támogatja az EAX5 és 24Bit/ 192Khz. Pozitívum hogy Szoftveresen fellehet kicsit turbózni de ennyi…
X-FI Gamer: X-Ram ezen sem kapott helyett! Előlapi panelt későbbiekben sem lehet pótolni míg Xtreme Music esetében ha később lesz lóvénk akkor vehetünk hozzá egy előlapi panelt!
Gamer sem a legjobb választás -
Calibos
addikt
Amúgy meg Creative szintén bekaphatja a faszt valahol olvastam hogy MS előre figyelmeztette erről a problémáról őket. Ennek tudatában szinte utolsó pillanatban kezdték el orvosolni a problémát.
Szinte már zsarolásnak látszik hogy a régi kártyát dobd ki és vegyél újat ha térhangzást és EAX-t akarsz. Rajtam kívül senki sincs felháborodva -
-
Calibos
addikt
Tudja valaki hogy Audigy SE fríss drivere hol található? Van egyáltalán?
Creativ oldalon 2005.05 a legfrissebb.
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
válasz #56474624 #722 üzenetére
Akármilyen drága Hangkártyát veszünk, normális zenehallgatáshoz kénytelenek minőségi vagyunk fülest és vagy normális hangfalakat beszerezni!
Én ezzel a sok új tecnologiával nem is foglalkozom. ha zene akkor a 200wattos Onkyo erősítő és a 2X200 wattos Stereo hangfal.
ez az egész Creative arra jó ha folyamatosan játszunk állandó gépfejlesztés mellett és a legújabb hangeffektusokat hallani akarjuk… -
Calibos
addikt
Ha Microsoft marketinszövegéből indulunk ki akkor minden szép és jó, Vista tökéletes, csak mi felhasználok vagyunk a hülyék!
Tudomásom szerint 1-2 hónapja még az összes Creativ, 5.1 térhatással inkompatibilitási gondok voltak! Ha nagy gamer vagy akkor egyelőre a Vistát felejtsd el. Egy szép napon mindannyiunk számára elkerülhetetlen lesz az átállás, de egyenlőre a Vista gyerekcipőben jár még.
6 hónap múlva a hangkártya is olcsóbb lesz + reméhetőleg X-Fi jobban kihasználható lesz.
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
válasz Peetee(tm) #693 üzenetére
Eszközök
Beállítások
Főlap---alul -
Calibos
addikt
válasz Eugene Roe #668 üzenetére
Én vettem itt a PH-án egy Koss fülest(szigorúan zárt, nagyon jól szigetel) és nagyon elégedett vagyok a teljesítménnyel.
Attól még a Sennheiser biztos nagyon jó(jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- Apple iPad 9th gen. 64GB, Átlagos állapot, Wi-Fi, Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, 88%, Szép állapot, Független, Garanciával!
- iPhone 13 Pro 128gb Grafit Független 100% akku 4 Hó Gar + Beszámítás
- Logitech G920 Pc/Xbox
- Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 3/32GB, Átlagos állapot, Független, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest