- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz yahagyma #7469 üzenetére
Én nemrég cseréltem x-fi platinum kártyáról X-Fi Titanium Fatality Champion PCI-E kártyára, ennek a control paneljében nincs is ilyen encoder rész... .
Rémlik hogy a platinumnál volt, de nem emlkészem hogy néztem volna cpu terhelést.
Nem tudja valaki hogy az új kártyánál miért nincs ilyen?
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Nincs még újabb beta driver x-fihez? Jó lenne ha visszalőnék a cmss-3d-t vista64 alatt.
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Valamiért eltűnt a cmss-3d hangkiterjesztésem. Csak az első pár hangszóró szól, és hiába kapcsolom a konzolban nem csinál semmit. Valaki járt már igy?
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Nekem platinum van már 2005 karácsonya óta, és mindig meg voltam vele elégedve, és most az június elejei driverrel igaz beta de már mindent tud vista alatt is, mint régen xp-n.
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
válasz killerjohn #4236 üzenetére
Én is csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, sem 64-es sem 32-es vistán nincs gondom az x-fi vel.
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Ha az advanced vagy custom vagy milyen módot választod, akkor ki lehet választani tételesen hogy miket telepítsen.
Majd este otthon megnézem, mert fejből nem emlékszem, én a game módot használom, azt rögtön megmondanám. De mindenféle 5.1-es kezelőszerv működik, a thx console is, crystalizer meg a cmss 3d-is.
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Nekem x-fi platinummal semmi gondom nincs vista 64 alatt, már. Vista 32-vel meg soha nem is volt.
Szerintem belepiszkáltál hogy miket telepitsen fel, és olyat keresel amit kipipáltál.
Nekem egy telepitéskor megy föl a creative cd (vistás), aztán a legfrissebb driver a ctreative oldalról, majd amik vannak frissebb dolgok leszedi magának a creative update, azt kész.Tavaly nyár óta használok vista 32-t, és 1 hete vista 64-et. De ha nem vagyok ilyen sülttök, és nem tartok attól hogy mi megy 64 bites vistával, már hamarabb váltok. Megy minden. És használja a 4gb ramomat, nem csak 2,8-at.
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Hali. Olyantól szeretnék kérdezni, akinek vista 64 van fent. Neki a feladatkezelőben a dllml.exe meg pl a cthelper.exe 32 vagy 64 bites? Meg pl letöltöttem a console launcher-t 64 bites verziót, de tök mindegy mert ha elinditom az is 32 bites, legalábbis a feladatkezelő odateszi utánna a 32-t.
Köszi
Mezőhegyes
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Play Station 5 PS5 Lemezes Verzió 825GB SSD 2023.11.25 Euronics Vásárlás
- NVIDIA RTX 20XX 30XX 40XX VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Alcatel OneTouch 282 mobiltelefon, nagy gombok, időseknek is, jóÁR
- MSI Radeon HD 6770 1GB (frissen pasztázva)
- Philips 196 v4l 19"
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest