Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lord Myn

senior tag

válasz makoss #15879 üzenetére

Ez így igaz, 9 éves hangkártya, de azóta sem csinált ilyen jót a creative, úgyhogy amíg meg nem döglik én használom (tkp. félprofesszionális szint, mind hardvesen, mind szoftveresen). Persze, úgy vigyázok rá, mint egy Fabergé tojásra, mert tudom, ha tönkremegy nem lesz másik... :(

Sound Blaster Z-m nekem is volt, hangminőségre nem rossz, de a Titanium HD-tól vagy a G6-tól mérföldekre van...
    (egyébként elsődlegesen mire akarod használni? Játék/mozi?)

(#15880) Demo07: A molex csati, az csak az RGB-hez kell, a kártya alapműködéséhez nem. A leírásod alapján, ez tényleg valami coil-whine szerűség lesz és csak komponensek kivételével lehet kiszűrni, hogy melyik a gyenge lánszem a gépben (de akár lehet a hangkártya is, első körben én azt próbálnám ki egy másik gépben).

(#15882) makoss: Ezt a csatlakozós dolgot nem nagyon értem... ráadásul, hogy lenne ugyanaz: az enyém egy studió monitorpár, a tiéd egy házimozi rendszer, teljesen más értékekkel. A Samson egy belépő szintű márka a félprofesszionális hangcuccok világába, viszont meghallgattam egy csomó másik hangfalpárt az árkategóriájában (~ 50k HUF), sőt még kicsivel felette is és messze ez szólt a legjobban, legtermészetesebben. Elsődlegesen zeneszerkesztésre használom, így ez volt az a fő szempont a kiválasztásnál.

[ Szerkesztve ]

"War does not determine who is right - only who is left."

Új hozzászólás Aktív témák