- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yesman
csendes tag
válasz
PrinceHerceg #9336 üzenetére
Köszi, már letöltöttem, bár a már ajánlott PAX PCI XFI PAX Audio Suite DVD 2011 V3.00 verziót gondoltam bevetni.
Ma az a zseniális ötletem támadt, hogy más gépre is felteszem próbából. Hát sajnos az sem ment, igaz hogy azon a gépen is volt telepítve egy Creative X-Fi USB. Holnap kopróbálom egy teljesen szűz gépen, kíváncsi vagyok menni fog e. Bár kezd elmenni a kedvem az egésztől, mivel eddig a fejhallgató kimeneten keresztül volt rákötve a X_Fi USB kártya, ami tökéletesen szólt, de az újat ha rádugom, csak egy borzasztó zugás jön ki belőle. Vagyis ha sikerülne a telepítés egyszer, újabb gonddal kell szembenéznem.
Lehet, hogy a jack dugó átalakítóval van gond (ami gyanús) vagy ezen a kimeneten nem is lehet rákötni egy erősítőre, mert a kiadott jel nagyobb vagy mittudomén.
A vonali kimeneten meg nem jön ki jó minőségű hang. Szóval egyelőre hallgatom a régi kártyát, amivel nagyon meg vagyok elégedve egyébként.
Azért ezt a telepítés dolgot még kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest