- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
freemanone #19737 üzenetére
Samsungnál legtöbbször csak a várakozás marad, lásd HDR+ esete is. Az is csak samu és mindenki Dolby Vision tartalmat készít.
Ettől sem várok semmi mást, a jó hír, hogy itt legalább a hardware támogatja a Dolby szabványokat is, nem úgy mint sokáig az oled árú q(la)led TVik. -
Re-Tech
aktív tag
válasz
Gino20 #18965 üzenetére
Ha büntetlenül lehetne próbálgatni még lehet neki is állna szöszmötölni az általad preferált Klipsch Cinema 600-al, de ha csak a nyers tudást nézzük amit Rtings mért [link] , már a Samu 930C is köröket ver a Klipschre. Ugyanazon az áron Samunál kapsz
- már komplett 5.1 + 4 hangszórós érzékelhető Atmost
- DTS és DD Plus codec támogatást (letöltött tartalmaknál ez elég fontos lehet)
- olcsóbb valódi térhatás (Klischnél meg se néztem mennyi lenne a hátsó) -na jó, ez 2x volt, de ettől még tény -
Re-Tech
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy LG S75Q-t, garanciáztattam majd kaptam egy vadiúj cseredarabot és ehhez kapcsolódóan olyan kérdésem lenne, hogy az összes létező soundbar sistereg vagy csak ez szériahibás?
Ahogy bekapcsolom kiad magából egy halk magas frekis sistergő hangot ami engem nagyon irritál és alacsony hangerőn tartalmat hallgatva elég zavaró. Szokol rádió szint. Ezt is vissza fogom vinni, de mit érdemes venni helyette ami nem sistereg, van mélynyomója 150ig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest