Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Én nem tudom miről beszéltek!
1. nem kell mind a kettőt meg rendelni. De jó ha az ambernek van ilyen lehetősége, hogy akár 30 napig is élhet azzal a vissza küldéssel.
2.Az Alza például 10%-al adja kevesebb összegért a bontot termékeket és csak olyat árulnak igy ami minőségre és esztétikára szinte megegyeznek az újjal. Plusz azért nem kell őket sajnálni sőt egyiket sem.
3.Amelyik bolt a ruhát vissza veszi az idióta. A ruhát max úgy küldheted vissza ha ajándékba veszed és méret hibás és még a cimkéket nem vetted le. Ezt nem is értem ruhát mosva használtan vissza küldeni vagy ha ilyet küldenének ugy hogy nincs feltüntetve ki is verném a balhét.Semmilyen magyar mentalitás nincs ebben. Itt inkább az emberi butaság játszik szerepet és nem annak aki igy tesz hanem aki szerint ez nem helyes.
Itt valaki azt mondja Úr Isten olyan hangzása van annak a Sonynak, hogy jaj még az ég is leszakad majd megrendeled és Te csak pislogsz, hogy most velem van-e a baj mert nekem nem tetszik. Szóval van egy 110k-s soundbar ami neked nem tetszik de még is elfogadod mert mások mondták hogy nagyon jó, majd 2-3 hónap múlva amikor már tuti 0 az esélyed tenni bármit eladód 30%-al kevesebbért vagy megbékélsz vele hogy egy hányadék és elfogagod azt amit mások amúgy rád erőltettek mert a tömeg akarata érvényesül mindig.
Pedig egyszerübb lett volna vissza küldeni 2 hét előtt vagy után attól függ mennyi időt ad a bolt.
Gratulálni tudok csak. -
Roland861010
veterán
válasz Urguru #19568 üzenetére
Miért te igen ?
Ha nem talál megfelelő minőségű tesztet ami alapján el tudja dönteni akkor megrendeli és kipróbálja.
Majd eldönti neki melyik a megfelelő.Lehet mondjuk a JVC mások szerint nem megfelelő térhatású vagy nem jól kezeli a beszéd hangot de lehet fordítva a sonyval is.
Miközben lehet neki mégis a JVC tetszene.Akkor miért is baj ha kipróbálja legálisan azt amiért ő pénzt ad ki.
Vannak olyanok akik úgy vásárolnak hogy megteheti de azért át gondolja mennyit is költsön el.Szerintem ez nem Trollkodás.
Figyelj én sem szoktam össze vissza rendelni.
Kb 1 éve gondolkodtam az SWA-n és mivel azóta sincs rendes teszt megrendeltem mert most belefért.Van egy akkor 550k-s TV-m mellé egy akkor amikor megjelent 110k-s soundbar ha nem jött át valami amiért kiadtam 50K-t hagy döntsem már el hogy vissza viszem vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz Suri84 #19565 üzenetére
Hát ha van feleslegesen 290ezer Ft a zsebedben rendeld meg mind a kettőt az Alzanal online . 30 napos elállásal nem lőhetsz mellé.
A JVC 180k a Sony 110k.
Nekem most hogy vissza vittem az SVA9200-at vasárnap hétfő délután mar vissza is utalták az összeget.Szerintem ez a legjobb módja hogy kipróbáld bukta nélkül.
-
Roland861010
veterán
válasz Lessmessino #19562 üzenetére
Mindegy mostmár.
Vissza ment. -
Roland861010
veterán
válasz Lessmessino #19560 üzenetére
Minden is rendben volt szinte teljesen fül magasságában volt én a hangszórók élőt ülve hallgattam kb 1-1.5M-el.
Q-Symphony- ra állítva mivel a tv egy QN90B hozzá a Q600B.
Adaptiv + Virtual-ra volt állítva az Front 2-re a TOP 1-re a hátsok 5-re.
De semmivel nem volt nagyobb élmény.Majd 1-2 hónap múlva ha elmegy a Q600B rá dobok még és nézek egy 930C-T
-
-
Roland861010
veterán
46k volt az Alzanal most a SWA 9200S igaz felbontott.
De egy próbát megér. -
Roland861010
veterán
Sziasztok!
Használ valaki Samsung SWA 9200S vezetetéknélküli hátsó hangszorokat?
Ha igen ezeket hogy kötöm a meglévő Q600B-re vagy mellé?
Nincs egy normális leirás sem.
Azt néztem hogy a 9100 mellé volt egy álló elosztó doboz de ezt nem látom a 9200-nál. -
Roland861010
veterán
Sziasztok:
Van egy Samsung Q600B Dolby Atmos Soundbarom ami ha olyan tartalmat kap egyből írja is hogy Dolby Atmos a kimeneti jel.
A TV egy 65QN90B eARCon csatlakozik hozzá a sounbar és pl Netflixen ha DA filmet nézünk akkor szépen be is kuszik a kis szöveg, hogy DA.
Viszont a PS-nél van hogy működik van hogy nem.
Ha kapcsol akkor az észre vehető mert 1s-re elmegy a hang majd olyan mintha feljebb tekertem volna a mélyet megjön a robaj és már írja is hogy Dolby Atmos.Nem találtam leírást, hogy mit tud a Q600B bemeneti HDMI-je de azon is gondolkodtam, hogy azon keresztül kötöm össze a TV-vel. Viszont az meg kényelmetlen mert akkor mindig bekapcsolja majd a pst...
-
Roland861010
veterán
Hát gondolom, hogy jobb lenne. De ehez már kell az asszony beleegyezése is Még a kanapés megoldáshoz nem .
Gino20:
Szerencsére a falra tólva középpen van a kanapé igaz L alakú de szinte a Tv-vel is szembe van és még el is tudnám osztani a tavolságot .
Kérdés az milyen hosszú a vezeték-e a hangfalnak amit adnak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Nekem Q600B -van sokat goldolkodtam rajta hogy veszek egyet hozzá . Jó lenne csak kipróbálni és utánna eldönteni kell-e. Főleg hogy csak ugy tudom felrakni a kanapéhoz hogy magára a kanapéra rakom rá mert rá van tolva a kanapé a falra.
Lehet rendelek egyet aztán ha nem tetszik vissza viszem 14 napon belül[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz ricsip #15958 üzenetére
Neked is valami ultra brutál házi hálózatod van?
A smartthings appban ha ugyan azon a hálóztatón vannak és wi-fi képes a soundbar kb 10s alatt meg kell, hogy találja.
Semmi varázslat nincs benne!
De mondok, jobbat nekem a TV kábelen csatlakozik, mégis látom az appban és mégis tudom vezérelni![ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Nem tudom én anno próbáltam a kodit is és a CoreELECet is .
De nekem ez csak nyűg volt.
Telefonon fut a torrent kliens (csak akkor ha olyan film kell ami egyik streamingen sincs fent)hddre fel és ennyi.
Van ismerősöm aki olyan rendszert épített hogy Európa összes csatornáját is ingyen nézi HD- ban meg minden is fut neki rajta. Egy normális androidos boxot még 30 de inkább 40-50ezer Ft. -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz Gino20 #15912 üzenetére
Semmi marketing nincs itt amire felültem. Egyszerűen ez olyan mint amikor mondjuk egy Clio után veszel egy jobb A4-est. Azt hiszed mennyire jó lesz közben kiderül, hogy még lehet szarabb mert csak pár pillanatig van hűha érzés aztán találsz jó pár dolgot ami nem is olyan jó.
Az Rtingset meg inkább ne is említsd. Ők normal módban állítgaták.. Adaptívban teljesen más a hangja és jön oldalról is a hang.
De ezt más tesztelők is írták.Még egyszer elmondom nem azt vártam, hogy olyan térhatású legyen a dolog mint egy több millás rendszernél de azt igen hogy kicsit erőteljesebben szólal majd meg a TV és rá tesz még egy kávéskanálal.
Amúgy tegnap este megnéztük a Godzilla vs Kongó hát 20-25 között bírtam elviselni csak. HBO-n ugye az atmos verzió van fent hát rendesen dübörgőt minden.
De úgye itt ki is jön hogy kicsi a nappali 5*4-es.Marhára tartalom függő hogy szólal meg a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Elég szomorú, hogy szinte csak angolul van DolbyAtmos hangsáv!
Van valami ajánlott film ami tényleg kihasználja?
Van egy videó igaz ez csak IMAX semmi atmos de a szóba bele remeg .
Valami ilyesmire vágyom de ezt a filmet már vagy 5* láttam.
-
Roland861010
veterán
Anno kérdeztem érdemes-e HDMI 2.1- es kábelt venni.
Suerintem igen Ugyanis a TV tudja az eArc-ot a soundbar is tudja . Eddig nem írta ki a soundbar, hogy dolby atmos most pedig igen.
Persze kell a megfelelő tartalom. -
Roland861010
veterán
válasz Roland861010 #15883 üzenetére
Szoba!!
-
Roland861010
veterán
Na meg lett a QN90B ami mellé ugye van egy Q600B .
A TV 4.2.2 -Atmos - Adaptív hangzás + - Hangosított hangzás.
Szinte tényleg rendesen szól. Hozzá dobom a sounbart és nem jó. Váltásnál lehet hallani hogy a TV szinte alig szól amit nem értek.
Igazi a 600b nem tudja a szóba korrekciót. Így lehet csak a TV marad. -
Roland861010
veterán
válasz tibcsi2012 #15868 üzenetére
Hogy képzelted el?
-
Roland861010
veterán
Rendeltem a Q600B mellé egy 65QN90BAT-ot is hogy a vizuális megjelenítés is okés legyen Meg hát kíváncsi vagyok a q-symphonyra.
-
Roland861010
veterán
A Q600B -t ha kiakarom használni a Q-Symphonyval akkor ugyan úgy HDMI-n keresztül kötöm össze és kiválasztom hogy tv+sounbar?
Mert nem találok semmi infót csak hogy kompatibilis és kész. Persze tudom hogy kell egy legalább 2022-es kompatibilis tv is.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz johnny82 #15803 üzenetére
Szerintem mindegy mit mondanak itt a srácok Te jobbnak akarod hallani akkor jobb lesz.
Van egy tucat teszt erre ami egyértelműen kimondja hogy a HDMI jobb min a BT.EQ-t hol szeretnél még állítani ha nem a TV-n? Max ha olyan a sounbar akkor alkalmazásban.
Amúgy van a fogaskerék a távirányítón és ott még van hang kiemelés, éjszakai mód, virtuális mód.
Próbáltad őket milyen lesz normál móddal?Semmi különbség nincs a TV és a telefon YT alkalmazás között.
Nekem is van DolbyAtmos a telefonon de nem hiszem hogy egy több csatornás hangformátumot át tudna küldeni és a BT még mindig csak stereot tud.A pendriveos megoldás ha már azt akkarod tesztelni akkor nehogy egy mp3-al hanem minimum .FLAC legyen.
Amúgy akkor marad a gyári kábel max ha jön az új tv veszek egy 3-4ezer Ft-os 2.1est.
-
Roland861010
veterán
Szerintetek megéri jobb minőségű (drágább) 2.1es kábelt venni vagy jó az amit a samsung adott mondjuk a q600b-hez?
-
Roland861010
veterán
válasz johnny82 #15794 üzenetére
Én kizárt dolognak tartom, hogy jobb lenne a hangja..
A másik pedig a késés én marha érzékeny vagyok arra főleg ha szinkronos a film ha nincs rendesen illesztve a magyar hang nem hogy még én generáljam a hang késését...Is HDMI ARC better than Bluetooth?HDMI ARC has better audio quality than Bluetooth, along with more Dolby Atmos integration, but Bluetooth does not require a wired connection via HDMI cable or optical audio cable.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz Janos1 #15783 üzenetére
Ez fájt...
Sziasztok van egy benzines 800Le autóm amiben van hangszóró és 300al megy...
Ha 310el megyek a hangszóró, hogy fog szólni...Amúgy tényleg a Q-Symphony vissza felé is kompatibilis?
Mármint 22-es sounbar a 21-es TV-el vagy csak megfelelő évjárat működik együtt.Szóval nekem mondjuk a Q600B-hez kellene egy B szériás Q95B-t vennem hogy működjön?
-
Roland861010
veterán
válasz gazsermarton #15777 üzenetére
-
Roland861010
veterán
válasz falabu88 #15763 üzenetére
Persze gondoltam, csak hogy normális tartalomnal tényleg hátulról hallod a hangokat úgy ahogy kell vagy csak valami cicerges van.
Kíváncsi leszek mit mond a tag holnap erre a 9100sre ..működik-e neki.
Amúgy te próbáltad már updatelni USB-n keresztül?
Mert nekem nem működik és nem is tudom előcsalni milyen fw van rajta. -
Roland861010
veterán
Heló,
A Q600B tényleg nem megy az SWA-9100S-el!? -
Roland861010
veterán
Egy kis videó. 30ason...
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz Roland861010 #15747 üzenetére
Na akkor értelemsen kérdezve.
A HDMi ARC elvileg át tudja küldeni a Dolby Atmost és tudja az 5.1-et. De olyat is olvastam ahol ezt csak a HDMI eARC-ra írják.
A TV-m tudja a Dolby Digital +-t. HDMI 2.0 ARC csatlakozó van rajta. Akkor így megy elvileg az Atmos is!?
-
Roland861010
veterán
Most amúgy hogy van ez az ARC és eARC dolog .valahol azt írják megy ARCon át is az Atmos de valahol azt írják csak Hdmi 2.1 eARC-al oké. A másik pedig az hogy át ARC az 5.1-et sem tudja....
-
Roland861010
veterán
válasz Gino20 #15714 üzenetére
Optika persze van a TV-n de inkább filmes vagyok mint zene hallgató így a soundbar jobban vonz. SWA 9200 hát igen alsó hangon is 50k körül mozog... de sajnos olyan az elrendezés hogy max falra és azt sem pont a tv-vel szembe tudom feltenni a kanapé elhelyezése miatt ... így egy jobb minőségű 3.1 vagy 3.1.2re tartanék igényt.
Persze az igazi a 800as széria lenne... -
Roland861010
veterán
válasz toompa #15710 üzenetére
Ezt néztem de tesztek alapján nem tudom eldönteni... valaki jókat ír róla valaki nem..
Lassan ott tartok veszek egy ilyen polcosat... Edifier 2750
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Heló,
Ti mit vennétek 100k körül ha a márka nem számít és csak HDMI(ARC) kimenet van a TV-n? -
Roland861010
veterán
Lg 4.1 es soundbar jó lehet ?
-
-
Roland861010
veterán
válasz falabu88 #15693 üzenetére
Mielőtt ezt vettem ezen gondolkodtam
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz Roland861010 #15663 üzenetére
Valaki?
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Van egy hat éves samsung hw k335 sounbarom.
Egyik napról a másikra megadta magát a subwoofer kábele. Elvileg ez nem javítható...
Ha mégis valaki tudja javítani az ne tartsa magában!!!Így most rendeltem egy Samsung HW-S60A ami az Auchanban csak 60ezer mindenhol sokkal drágább.
Nem is értem.Valaki esetleg ismeri?
Nem igazán olvastam róla rosszat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Warships
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hardcore café
- Freemail
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest