Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz Zizi123 #19576 üzenetére

Azért ez nem általános, de tény, hogy a magyarok között ennek is van egy ilyen népbetegség jellege. Nagy német ruhás oldalról is rengetegen úgy rendelnek, hogy letolják a luxus márkában a eseményt ahova mennek, aztán visszaküldik a kereskedőnek. Ugye a probléma csak az, hogy innen az már használt, ki kell mosni, és így lehetetlen eladni újnak. Más kérdés, hogy azért a kereskedők egy része is genya, mert megpróbálja kiszórni akcióban csak éppen nem közli, hogy a termék már egy öblítőszagú használt cucc. Jártam így egy 220k-s Ralph Lauren kabáttal, amit ráadásul ajándékba vettem. Olyan öblítő szaga volt, hogy azt hittem elhányom magam. Levelezgettem az üfsz-el, és kiderült, hogy kifejezetten a magyarok űznek ebből sportot. :U Újabb "jó pont" a magyaroknak, lassan már csak az nem utál minket nyugaton, aki azt se tudja, hogy létezünk.

Persze azért van az éremnek másik oldala is, elvégre, a neten rendelt termék esetén nincs lehetőség kipróbálni, megnézni azt, így a vonakozó jogszabály nélkül viszont a kereskedő használhatná ki a helyzetet. Én azért még emlékszem arra, mikor 2db kép és kamu termékismertetők alapján kellett vásárolni, de elállási jog híján, ha meglepődtél, hogy nem azt kapod amit a 2x2-es kép/kamu leírás alapján elképzeltél, akkor a kereskedő csak széttárta a karját és elhajtott melegebbre. Valójában, az elállási joggal nem lenne baj, ha az átlag magyar nem lenne ilyen eszelősen kiskapuzó.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák