- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
BossBoss #6154 üzenetére
"whitefülü" ezen mindig jót kacagok..
(#6155) 2014htctest természetesen semmi gond ezzel a te döntésed a te pénzed. Itt inkább csak azt jegyeztük meg páran,hogy fölöslegesen ragaszkodsz pár képességekhez/ tulajdonsághoz. Ne azért zárj ki egy másik rendszert ,mert az nem tudja pl. az Atmost amit bár ez a rendszer érzékel,leadni megfelelő minőségben sohasem fogja tudni. Fizikailag /akusztikailag kevés hozzá.
-
törölt tag
válasz
BossBoss #6154 üzenetére
Ha nem hálóba kellene 13nm-re akkor meg is venném a "normális házimozit". Alapvetően nem pénz kérdése mert lenne rá csak azért ésszerűségi okok is vannak... Szóljatok le, de én egy négy kilós tévé mellé nem veszek 400-ért vagy még többért hangrendszert!
Műszaki cikkeknél azért az ár többé-kevésbé arányban áll a minőséggel mert ha nem akkor a piac kiárazza a terméket. Amikor a tévét vettem akkor is szembesültem ezzel mert a 270ezres sajnos nem tudja azt amit a 400ezres pedig mindkettő ugyanazt a tartalmat képes megjeleníteni és repült vissza a boltba. Nyilván nem másfélszer jobb a másfélszer drágább, de számottevően. Ugyanez a házimozira is érvényes. Lehet a 250ezres nem kétszer jobb mint a 125ezres, de annyival jobb hogy meghallom. Innét már csak a pénztárca dönti el megér-e ennyit neked/nekem az a plusz! Arról ne is beszéljünk, hogy egyéb feature-ök is vannak nem csak a hang, mint pl 4K HDR/60Hz HDMI támogatás, DLNA, wifi, stb. és igen az Atmos/DTS:X natív támogatás is ilyen akkor is ha nyilvánvalóan nem tudja teljesen visszaadni azt amit egy igazi Atmos rendszr adna 1M+-ért! Az olcsóbbon meg jó eséllyel sem fog szólalni... azért nem mindegy.
-
bandi20
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest