- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz pipijoe1 #16092 üzenetére
Elvileg nem lenne szabad nagyon hallható zajt kiadnia a ládának,szóval ott valami az erősítője körül lehet nem kerek.T650-em ládájánál cirka 15-20 centiről volt csak hallható egy kis statikus zaj,cirka 50centiről meg már semmi (még este sem), meg hallottam pár Samsungot,de zavaró alapzaja egyiknek sem volt.
Azért majd egy B650 tulaj véleményét is érdemes megvárni. -
veterán
válasz pipijoe1 #16094 üzenetére
Ha nagyon zavaró és most vetted akkor vidd vissza.
Ha baja van akkor a vásárlástól számított 3 napon belül cserélni szokták,utána szerviz.Ha neten rendelted,akkor meg ott a 14 napos elállási jogod,bár ha hibás a termék akkor nem annyira korrekt visszaküldeni,mert utána más ugyanígy fogja megkapni. -
veterán
válasz pipijoe1 #16098 üzenetére
Na ezt nem értem.HDMI ARC esetén szinkronban van a 2,nincs olyan külön állítod a kettőt.
Pontosabban a tv csak egy digitális jelet küld ki,azt nem erősíti,hanem csak vezérli a soundbart.Ez olyan mint a Bt szinkron a bt hangfalaknál.Egyszerre mozdul a telefonon és a hangfalon is a hangerő,teljesen mindegy melyiken állítod. -
4264adam
veterán
válasz pipijoe1 #16102 üzenetére
Nálam semmi sistergés nincs kikapcsolt de feszültség alatti állapotban szerencsére.
Ennek nagyon örülök mert a hálóban van.Holnap érkezik hozzá az SWA9200S és meglesz a boldogság.
Kérdés:
A B650 távirányitóján több üzemmód van mint az A650-en.
CH LVL ? Ez mit takar mert a CENTER-T írja ki a kijelzőn.
Illetve ennek a beállítási gomb 2 ENHANCHER-t hoz elő a második a "VOICE" de nem hallom emelni a beszéd centert.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz pipijoe1 #16174 üzenetére
Húgomék vettek egy Q60B-t,hétvégén volt lehetőségem kipróbálni.
A korábbi T650-emhez tudom hasonlítani.
Q60T kicsit gyengébb,magasabb kijelzett hangerőre kell tekerni mint a T650-et,nem mintha átlagos felhasználás mellett ez sokat számítana.
Mélynyomóból nem jön zaj.
Szerintem a T650 szebben szólt,pedig az régebbi és alacsonyabb kategóriájú típus.
Q60B sem szól alapvetően rosszul a maga kategóriájában,de a T650 tisztábban szólt,a dialógusok valahogy jobban szóltak,közepe kicsit több volt.
Mélye szerintem hasonló a kettőnek.
Q60B egyetlen előnye (szigorúan a specifikációkat nézve),hogy 4K HDR képes a hdmi-je,ez csak akkor fontos ha közvetlen a soundbarba kötnél valamit (konzol,médialejátszó,stb),650-es szériánál csak FHD a hdmi. -
4264adam
veterán
Igen nálam is jelentkezett. Azért A650 mert az a 2021 széria a B 2022 aminél te is vissza igazoltad a problémát és hogy a szerviz is ismeri. A nappaliban ugyan úgy A650 van és tökéletes. Ezért esett erre a választás a két rendszer között a hátsók lesznek a különbségek (9100S és 9200S) illetve a légtér. 20nm vs 10nm
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Amíg várok a Samsung honlapjáról rendelt A650-re (85k és igen 1 hét alatt nem voltak képesek átadni a futárszolgálatnak 2 ügyfélszolgálati megkeresés után sem) gondoltam ránézek az Euronics B650-re és személyesen a boltban tesztelem, ha okés viszem.
A probléma ugyanaz. Beszédhangot és a menü visszajelző hang frekvenciát is kikeveri a SUB-ra ellenben az A650 ilyet nem tesz. Szóval nem hoztam el és várok az A650-re.
Több TV márkával több hdmi kábellel teszteltem 2db B650-et.U.i.: Megnyugtattak a boltban, hogy nem probléma, kiteszik kiállított darabnak és más megveszi
Reddit-en is van topik róla, többen így jártak a B-vel.
Szerintem szoftveresen lehet a gond mert vezeték nélküli hangátvitelről beszélünk tehát a frekvencia vágás van benne szétcseszve.
Valakit ez nem zavar és távol van a mélynyomó, nekem azmert bal oldalon 1m-re és a nappali A650-e nem tesz ilyet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője