Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Kár hogy a kedves tulajdonos átvert ezzel az összehasonlítással.
Ha megnézed a barod méretét fizikai képtelenség neki vetekedni a HM társakkal. Nincs bennük akkora méretű hangkeltő amivel több légtömeget tud megmozgatni. Ez a fizikai hátránya a kompakt rendszereknek.
Félre ne érts , baromi jó Szetted van -
4264adam
veterán
18Nm panel nappali ?
Szepen szólhat de nagyobb térben mégjobb lehet -
4264adam
veterán
válasz Yodamest #16488 üzenetére
650B is batch hibás lett, reditten van. Mélynyomón van szélzaj és képes minden hangsávot oda is kiküldeni. Pl: A650-én néma ha a TV távirányító gomb visszajelző hangokat hallasz ez a B-n mélynyomon is van. 3db-ot próbáltam mire elengedtem a B szériát és megvettem a második A650-et. Reditten láttok videót a gondról. Ez csak akkor nagyon zavaró ha 2-2.5m-re vagy a mélynyomótól
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz SSlyTR #16348 üzenetére
Sonos Beam 2 lenne az igazi befutó ha belefér a keretedbe. Magyar szinkron is elvétve igazi 5.1, de tény hogy a hatsok megléte ad egy plusz mozi feelinget.
Ha nem tudtam volna SWA9100 és 9200-at kialakítani a nappaliba és hálóba akkor tuti a Sonos-t veszem viszont sikerült és így A650-el 150k 150k volt az 5.1.
Egyéni véleményt írva pedig kell a légköbméter, nappali 18Nm háló 10Nm és a nappaliban sokkal élettelibb a hangzás.
Hiába a TV beépített hangszórói a fizikai méretek gátat szabnak neki hogy telt hangzásod legyen. 150-ért éppen megvan a SoundBar 5.1 feeling belépő szinten, ha ez nem lehetséges akkor Sonossal le tudod amit lehet mint Bar lehetőség és hatsok nélkülözése, arra az egyik legjobb
Emag most 200 helyett 180-ért adja.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz LiteCross91 #16277 üzenetére
Az A széria 2021 gyártás a B 2022 kicsit más ház design-al de tudásra ugyanaz. Vedd azt amelyik olcsóbb
-
4264adam
veterán
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Samsung SoundBar Equalizer nem elérhető LG A2 OLED TV-n? Szürkére vált HDMI ARC-on. Mind a két eszköz Standard Mode-on van hagyva.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Voice24 #16187 üzenetére
Igen tudom. Ennek úgy kell lennie ahogy írod. A nappali szettem okés és mentes ettől. A B650-el többen is jártunk itt így és a szervizzel is beszélt a tagunk hol jelezték ismert ez a hiba bizonyos gyártásokból, ezért várom a második A650 érkezését főleg mert itt van a 9200S hátsó is szóval kell ami hajtja
-
4264adam
veterán
válasz pipijoe1 #16174 üzenetére
Sziasztok!
Amíg várok a Samsung honlapjáról rendelt A650-re (85k és igen 1 hét alatt nem voltak képesek átadni a futárszolgálatnak 2 ügyfélszolgálati megkeresés után sem) gondoltam ránézek az Euronics B650-re és személyesen a boltban tesztelem, ha okés viszem.
A probléma ugyanaz. Beszédhangot és a menü visszajelző hang frekvenciát is kikeveri a SUB-ra ellenben az A650 ilyet nem tesz. Szóval nem hoztam el és várok az A650-re.
Több TV márkával több hdmi kábellel teszteltem 2db B650-et.U.i.: Megnyugtattak a boltban, hogy nem probléma, kiteszik kiállított darabnak és más megveszi
Reddit-en is van topik róla, többen így jártak a B-vel.
Szerintem szoftveresen lehet a gond mert vezeték nélküli hangátvitelről beszélünk tehát a frekvencia vágás van benne szétcseszve.
Valakit ez nem zavar és távol van a mélynyomó, nekem azmert bal oldalon 1m-re és a nappali A650-e nem tesz ilyet.[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz pipijoe1 #16174 üzenetére
Igen nálam is jelentkezett. Azért A650 mert az a 2021 széria a B 2022 aminél te is vissza igazoltad a problémát és hogy a szerviz is ismeri. A nappaliban ugyan úgy A650 van és tökéletes. Ezért esett erre a választás a két rendszer között a hátsók lesznek a különbségek (9100S és 9200S) illetve a légtér. 20nm vs 10nm
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz scream #16154 üzenetére
Telepítsd fel a Kodi App-ot abban van direct Voice kiemelő csúszka és baromi jól dolgozik.
Próbáltam Samsung B / A 650 Soundbar-t előbbibe van "Voice Enhancer" opció míg az A variáns nem tudott olyat. A párbeszédet valóban kiemeli és irányitja a Centerre. Viszont vannak olyan 5.1 hangsávok ahol a párbeszédnek a hátsókból kellene jönnie és ezeket is irányítja a Centerre elvéve a hátsóktól a jelet szóval nem ajánlom.Maradjon a Kodi lejátszó.
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #16151 üzenetére
Nem volt rá szükség mert a te fotódon levőket nekem is elfogadta, 85k megvan az A650. Az Euronics B650 88k lemondom. Nappaliba A650 van 9100S-el és az egy hibamentes setup.
Ha a Samsung Szerviz kollégák azt mondták a másik tagunknak hogy “ismert ez a szélzaj és érint egy teljes B650 zsarzst” nem kísérletezek. -
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #16137 üzenetére
-
4264adam
veterán
válasz Sordoran #16148 üzenetére
Nem adom fel, nem tudom elhinni, hogy a teljes B széria ilyen lenne. És ahogy jobban néztem én is felbontott terméket kaptam már ami a külső dobozból látható.
Remélem a következővel szerencsésebb leszek, ha nem veszek egy drága A650-et mert a hátsókat nem küldöm vissza + a falon a tiplik már vannak
Azóta vissza is ment az ára, lehet tényleg felbontott volt csak nem így hirdették meg
[ Szerkesztve ]
-
-
4264adam
veterán
válasz 4264adam #16143 üzenetére
Sajnos mégsem vált be a B650.
Probléma: Minden hangsávot a mélynyomóra is rákever ami nagyon zavaró így. pl: a TV menü gomnyomás visszajelző hang is megjelenik rajta és minden beszédhang is ami kellemetlen mert elég közel van az ágyhoz.
Az A650-n nem jelenik meg ilyen zavar.Eddig csak a kikapcsolási pukkanás jellemezte de ez ismert jelenség.
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #16137 üzenetére
Összeraktam megfelelően a B650 + SWA9200S-t.
Meg vagyok elégedve a TU7022 gyári kiváltásával 5.1-ben is.
Viszont a fizikát nem lehet átverni. 10Nm hálószoba nagy szekrénnyel, ággyal és komóddal túl kevés légtér. Nagy különbség tapasztalható a nappali Q80T + A650 + 9100S-el szemben a nappali javára ahol dupla légtér van.
Tehát jó lesz 5.1 használatra, de az igazi hangzás + képi világ marad a nappali
+1: Ne használjátok a B-650-nél szoftveres "Voice Enhancer-t" mert levágja a csatornákat és a Bar-ra tereli a dolgokat.
Pl: PLEX-en lejátszva a Spiderman No Home way: első percben a beszéd a hátsó hangszórókból jön a nappaliban telten, a hálóban ha aktiválva van minden a Center-ből szól. Ami nem rossz, de ront a mozi élményen.
Végszó: CH LEVEL használható, de a Voice Enhancer-t kerüljétek. Maximum SDR TV adásnál jó.
U.I.: A Mozi élményhez: Legyen megfelelő képalkotó: Q80 vagy feletti + szabad légtér a 5.1 setuphoz.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Sordoran #16129 üzenetére
Q930 ára 2x annyi mint egy 5.1 kialakítás (B650+SWA9200S) és szinkron filmek 99% nincs Atmos hangsáv, jó ha rendes 5.1 megvan. Viszont zenei 2.1-Ben kicsivel jobb, nem lehet sokkal többet várni a fizikai doboz méret miatt.
Neked kell eldönteni megéri e a 2x ár a kicsivel többet
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #16122 üzenetére
Tegnap megérkezett a B650,
SWA9200: Mai dátum van megadva, de még nem hagyta el a Foxpost raktárat[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #16119 üzenetére
Nekem nagyon vissza adja az A650 + 9100S a nappaliba. A háló 10nm teret pedig könnyebben be fogja tölteni.
Tudom mit kapok 140k-ért és az nekem elegendő. Ez a belépő házimozi szett. -
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #16116 üzenetére
Alzát figyelem mindig, mind a kettőt onnan sikerült. Igaz 4 hónap van közöttük.
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #16110 üzenetére
9200S 6méter, de hosszabbítani a 1.5mm2 hangszórókábel Praktikerben 600ft/m hozzá 2db wago 500ft
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #16104 üzenetére
9100s is felbontottként vettem és a 9200S is felbontottként érkezik, így 55 ezer volt.
Valós 5.1-hez nélkülözhetetlen.
Nappali : Q80T + HW A650 + SWA9100s
Háló : TU7122 + HW B650 + SWA9200sB650 80k +SWA9200S 55k szóval 140k volt az 5.1 ismét
Szinte mindent is szinkron 5.1-Ben nézünk és Streaming szolgáltatók is megvannak így HDR 5.1-Ben mindegyik
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz pipijoe1 #16102 üzenetére
Nálam semmi sistergés nincs kikapcsolt de feszültség alatti állapotban szerencsére.
Ennek nagyon örülök mert a hálóban van.Holnap érkezik hozzá az SWA9200S és meglesz a boldogság.
Kérdés:
A B650 távirányitóján több üzemmód van mint az A650-en.
CH LVL ? Ez mit takar mert a CENTER-T írja ki a kijelzőn.
Illetve ennek a beállítási gomb 2 ENHANCHER-t hoz elő a második a "VOICE" de nem hallom emelni a beszéd centert.[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz falabu88 #16076 üzenetére
Q600 ahogyan előttem is írták csak imitálja az Atmost. A 9200 pedig sima 2.0 hátsó nem Atmos képességű ezért nem hallod mint ezelőtt. Ha Atmos hangsávot kapcsolsz ő nem fogja dekódolni mert neked 9200S van.
Ha Atmos kell tessék normális szettet venni:Q930B
Ott a hátsókban is 2 hangszóró van így a jel nem veszik el
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Beszereztem a Hálóba is a Samsung HW-B650 + SWA9200S párost. Sikerült 140k-ból. Viszont a HDMI 2.1 lemaradt. TV—> SB 5.1-hez szükséges a 2.0 vagy 2.1 kábel? Vagy elegendő az 1.3 / 1.4 is ?
Felhasználás: Streaming szolgáltatók 5.1 és 1-1 PLEX
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
nem tudom jó helyen járok-e, remélem igen
Adott egy PC-->Q80T(HDMI)-->Samsung HW-A650 + Rear SWA9100S(HDMI-earc) bekötés. A TV hiába állítom a PCM / Auto / Passthrough jelátvitelt egyszerűen Stereo 2.0 megy át a HDMI-n.
Kodi-val szerettem volna PC->TV->Soundbar 5.1-et lejátszani (John Wick), de sehogysem tudom 5.1-re bírni PC oldalról.
Telepített Netflix / HBO MAX / Disney a TV-n azonnal 5.1-ben szólaltat meg így gondolom a Windows oldalról kell keresni a hibát.
Mit javasoltok beállításnak Windows 10-en?
Legfrisebb Nvidia HD Audio software fent van és a Realtek Audio Driver V6.0.9238.1.
Optikán sem megy ki a SoundBar felé az 5.1. csak a Stereo
Próbáltam a Kodi beállításában is a Passthrough-t de nem
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Van már vélemény a következő Wireless 5.1-ről?
Thonet & Vander Rein 5.1Nappaliban a Samsung HW-A650 + SWA9100 teljesít szolgálatot.
Szeretném a hálóba is az 5.1 setupot ami szinten Hasonló HW-B650 +SWA9200 lenne.
Szoba : 10NmTV: egyenlőre egy 43 Samsung TU7000. Ezt is cserélném később Samsung Q80-ra. Szinten Q80T van a nappaliban és a FALD háttér világítás megvett kilóra
-
4264adam
veterán
válasz zolikaDB #15978 üzenetére
2013-as TV-d van. Ezt találtam róla:
HDMI kábelből legyen 2.0 vagy 2.1-es szabványú. 1.3 1.4 és társaival nem próbálkoznék.
Mivel a TV-d csak HDMI 1.4-et tud lehetséges azért nem kompatibilis vele.
Ahogyan Gixxer88 kolléga írta: Próbáld PCM-ben, az támogatott a TV-d által.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz gazsermarton #15777 üzenetére
HW-B650 + 9100S hátsókkal megvan az 5.1 és olcsóbb.
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #15694 üzenetére
Atmos helyett érdemes a sima 5.1-re törekedni ezen az árszinten. Ehhez kell a 3.1 CH majd a két hátsó.
Amit vették hardveresen képtelen a térbeli kialakításra mivel 1 csőben van az 5.0 csatorna.
Inkább HW-B650 (90k) + SWA 9200 (58k)
és így lesz meg a fizikális 5.1 térbeli elhelyezkedés is.Nem véletlenül azért drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Köszönöm
En is így gondoltam. Fizikát nem lehet át ejteni ilyen méretekkel, de 130k-ért valóban jó mozi szerű élmény van. Ha egyszer ez a szett bekerül a hálóba tuti megpróbálom a Q930-at vagy össze vásárolok valami jobb 5.1 rendszert a majdani házba, lakásba ez most kiváló.
Nem minden filmnél észrevehető a Standard es Terhangzás közötti beszéd különbség (akarom mondani biztos a filmes csatornakiválasztás van elkavarodva ahol hallom)
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Valahogy rávarázsolható hogy a Standard mode eqvalizer setupja Térhangzásba rakva is megmaradjon?
Gomdolok itt hogy elöbbinél a frekvencia sávok kiemelése erősíthető, ugyanakkor néhány film pedig surround modeban adja ki a legjobban a hátsó hangszórókat de a beszéd kicsit tompább, doboz szerű míg Standardban tökéletes nekem
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Zolom89 #15236 üzenetére
Sziasztok!
Samsung Q80T + A650 5.1 nappali házimozival mellé lőttem mert asszonnyal maradt a hálószoba. Jelenleg még maradna a 43” TU7000 később majd egy TCL43” 825. Milyen kompakt Soundbar-t ajanlanátok a fali TV alá?
Következőket néztem ki :
- LG SP2
- Hisense HS214Ezeket találtam ami 50k alatti 2.1 és talán jobb mint a gyári hangszóró. A szoba mérete 10nm.
[ Szerkesztve ]
-
-
4264adam
veterán
válasz Vismajor01 #15004 üzenetére
+1
Csak elkezdeni nehéz, utána már te is igényled azokat az értékeket (halláskárosodás)
Vagy 200m2 két végén vagytok -
4264adam
veterán
Sziasztok!
HW A650: Miért csak a Standard equalizer állítható?
Game / Surround adná meg a térhangzást, de ott a magasabb beszédhangok el vannak nyomva, standardban működik a legjobban.Netflix / HBO Max / Prime / Disney. Egyik sem akar 5.1 lenni Standard Mode-ot választva.
Igen vannak SWA-9100S-ek.
-
4264adam
veterán
válasz csodacsoki #14987 üzenetére
Milyen TV-t vegyek topikban egyik kolléga próbálta és a személyes tapasztalata alapján:
"“Nem akarom elvenni a kedved, de ha pattintós atmos, akkor a Q600B, kb csak dekódolni tudja azt. Ha jól látom, nincs dedikált magassági sugárzói, csak a tetején vannak kis lyukacskák, így itt akar kiküldeni valami hangot, ami aztán majd jól rád pattan, de nem fog. Q700-tól elérhető a magassági sugárzó. Volt HW-Q60R-em ilyen felső kivezetésekkel, majd volt HW-Q90R-em is, amiben fronton is volt 2db magassági és a hátsókban is volt 2 magassági sugárzó. Q90 esetén mondanám azt, hogy SB létére baromi jó volt, de (megtapasztalva a valós atmost) ez is inkább csak vertikálisan nyújtotta kicsit a teret és nagyon-nagyon ritkán (elvétve) volt meg a fentről érkező hang, még akkor is amikor egyértelműen kellett volna (fent átsuhanó repülő / stb).
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha SB, akkor szerintem atmos tekintetében semmi értelme felszámolnod az A650-et. Ha már fejlesztés, akkor az A650 és SWA-k helyett a Q930B lehetne előrelépés minden tekintetben (SUB is)”" -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Samsung Q80T használok HW-A650 + 9100S hátsó hangszórókkal. A problémám abból ered, hogy normal módot választva nincs meg az 5.1 üzemmód (hátsók nem szolnak), ha pedig a Surround vagy Game módot választom, a Bar nem tud szépen szólni kicsit dobozszerűvé válik, elmélyül az Front L Center R. Sajnos az Equlizer csak Normal módban érhető el, minden másban le van tiltva kivétel a mélynyomó rész.
Van arra lehetőség, hogy a Surround / Game módot a Normál mód szerint állítsam be, Spotify / PC VRR használatához?
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz chubii #14907 üzenetére
Viszont TV-s kolléga ezt írta amikor megemlítettem a 600B-t:
“Nem akarom elvenni a kedved, de ha pattintós atmos, akkor a Q600B, kb csak dekódolni tudja azt. Ha jól látom, nincs dedikált magassági sugárzói, csak a tetején vannak kis lyukacskák, így itt akar kiküldeni valami hangot, ami aztán majd jól rád pattan, de nem fog. Q700-tól elérhető a magassági sugárzó. Volt HW-Q60R-em ilyen felső kivezetésekkel, majd volt HW-Q90R-em is, amiben fronton is volt 2db magassági és a hátsókban is volt 2 magassági sugárzó. Q90 esetén mondanám azt, hogy SB létére baromi jó volt, de (megtapasztalva a valós atmost) ez is inkább csak vertikálisan nyújtotta kicsit a teret és nagyon-nagyon ritkán (elvétve) volt meg a fentről érkező hang, még akkor is amikor egyértelműen kellett volna (fent átsuhanó repülő / stb).
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha SB, akkor szerintem atmos tekintetében semmi értelme felszámolnod az A650-et. Ha már fejlesztés, akkor az A650 és SWA-k helyett a Q930B lehetne előrelépés minden tekintetben (SUB is)” -
4264adam
veterán
válasz chubii #14907 üzenetére
635 támogatja a Dolby Vision-t
Ha lesz is frissített verzió általában külső Design jegyek amivel drágábban adható plusz válság van, Samu is profitra megy nem végfelhasználói fejlesztésre.Vedd meg a Q600B -t hátsókkal és használd elégedetten a Dolby Atmos + Vision meglétét
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz chubii #14905 üzenetére
Várd meg a Január februárt, karácsony előtt mindennek felmegy az ára.
1 hónapja vettem 80k-ért a HW-A650-et és hozzá 55k-ért a 9100S hátsókat. Azóta ennek az ára is felment, két hete volt 70k-ért is HW-A650.
Q600B tud annyival többet, hogy most 20k-val drágább is mint az A650, mert ott a Dolby Atmos, nekem csak Dolby Digital.
TV árban pedig a TCL C835 illik hozzá mert annak ott a Dolby Vision, nekem a Samsung Q80T-nél nincs meg Netflix és más streaming szolgáltatókhoz.
Samsung QN95B helyett biztosan azt venném Q80T utódnak, mert ugyanazt tudhatja Dolby Vision pedig megvan a TCL-ben.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz bgaborj #14800 üzenetére
Vezeték néküli képletben számoljátok a Bar tápkábelét és HDMi vagy optika? A mélynyomóhoz pedig tápkábel?
Samsung honlapján az A650 60k, ennyiért best-buy 3.1. Ha pedig megbarátkozna a hátsó 9100S-el ami 62k tápkábel és 1-1 vezeték a hangszórókhoz akkor meglenne az 5.1
Én is a hátsók vevőjét az ágy mellett a hangszóró kábeleit mögötte és szekrény mögött rejtettem el, hangszóró a szekrényből kapja a kábelt
:[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz kodoboy #14757 üzenetére
Nekem a Soundbar lét munkatársam panel nappalijában való BT-s zenehallgatós sörözős est után győzött meg és kapott el a "must have" érzés. BT zenei éléményhez kell a minimum lvl 15 hangerő onnantól indul meg igazán a hardver.
Neki R450 van ami 2.1 én A650-et vettem ami 3.1 Netflix 4K 5.1-hez elegendő és vettem hozzá SWA 9100s-t míg 52ezer volt a teljes mozis élményért. Nem lehet összehasonlítani a Rear Speaker meglétét a DTS:Virtual X-el.
Gixxer88 kolléga tanácsára pedig az Edifier R2000DB lesz kiegészítve T5 mélynyomóval, mert a basszust tényleg nem pótolja semmi. azt hiányoltam és lettem szerelmes a Soudnbarokba.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz 2thletme2day #14755 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
+1
70-k nagyon jó vétel hivatalos Samsung oldalról, mert a B széria már 110k felett van ami ugyanaz, más dobozban.
SWA-9100s hátsó hangszórókkal megvan az 5.1 Netflix és Filmeknél, mindezt 130k-ból.
Használom TV eARC HDMI, PC optikai kábel és telefon BT.
Legyen minél közelebb a Bar a TV-hez. Also szekrényen hallatszott nagyon hogy a kép és hang között nagy a távolság.Felette már inkább a Q930B ami megéri 20nm panelbe, de az 2x drágább + QLED tv is ajánlott dupla áron mint a LED Samsung 7xxxx szériával szemben.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
-
4264adam
veterán
Tüske vásárláson talán ez segít: [HIFIDIY LIVE 4PCS 4Sets speaker Stand Feet ]
Aliexpress 5k
Kint sem olcsóak azok ahol több mint 1000 vásárló értékelte a boltot. Van persze 2.5k áruló bolt is de onnan csak páran.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Meggyőztél megvan akkor nekem is mit kell vásárolni következőnek.
Újra bebizonyosodott, hogy a Google “… vélemények”
olvasása bizony megtévesztő , és csakis innen szabad tudakolnomÉn is filmezésnél várom csak az 5.1 használatot nem pedig a YouTube hangoknál
Netflix 5.1 is azzá válik vagy csak akkor ha Dolby Atmos támogatásom lenne ? Ugye ezt a 650 nem tudja
”HW-S50A hangsáv kiegészítéseként vásároltuk meg, amely natívan támogatja a 3.0 és a DTS hangsávot: X. A Samsung azt állítja, hogy ezekkel a hangszórókkal akár 5 csatornás, azaz. teljes DTS hangzás. Valójában a hangszórók csak olyan soundbarokkal képesek erre, amelyek natívan támogatják az 5 vagy több csatornás hangzást. Egyébként sztereó hang duplikátorként működik. Maga a hangszórók hangminősége sem lenyűgöző, figyelembe véve, hogy mennyibe kerülnek a hangszórók.”
erre alapoztam
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Igazad van Lakásvásárlás után a tervezés résznél már csak 120 asztal fért el
Mégis annyira mozgat a T5, hogy Aqua-n mindjárt rányomok a rendelés gombra, az asztalt elhúzom a faltól, később meg veszek egy 140 szélességű bútorlapot. Ez az asztal is egyedileg készült, 4 csavar és levehető lap, 120-->140-re simán bővithető a PC felett lógna túl[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
-
4264adam
veterán
+ rizso kolléga:
Köszönöm az ajánlásokat és útbaigazítást
Számomra a megfelelő kompromisszumokkal a Creative 2.1 lesz a következők miatt :
- mélynyomó megléte
- Elfér a magas sugárzó a monitor mögött falra szerelve, így a 32 34” monitorrol nem kell lemondani. Jelenlegi Edifier R2000DB-nek pont neki ér a 27”U.I.: Jelenleg is RCA-n kapja a jelet mert a HW 650 használja az alaplapi optikát. Csatolok egy képet az állapotról , mélynyomo az ágy túlsó oldalán van esztétikusan rejti. JBL Charge 5 pedig a fürdőszobai látogatásokra lett, Xiaomi-t váltott
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Így már értelek és valóban szubjektív dolog ez.
Persze nálam lehet a probléma a 30cm távolság miatt, nem tudom elég jónak mondani a 2.0 Edifier meglétét, de elgondolkoztattál, hogy teszt nélkül cseréljek-e. Vagy választom a rendelést és tesztelem már most a Creative Stage-t, ha nem tetszik akkor elállok.
1 hetes teszt alapján jobban szeretek zenét hallgatni és a lakásban járkálni a Samsunggal mint a 2.0-val. Filmnézésnél ismét a Samsung nyert.
Próbáltam a FLAC Queen albumot és sokkal több részletet hallok ki vele mint az Edifier-el bármikor.Szeretem a tesztelést szóval nekiugrok mégegyszer
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Személyes tapasztalat alapján a Samsung HW-t jobbnak mondom Edifier R2000DB tulajként is. Az R1280DB pedig alatta van képességekben.
Hisense HS214 az Euronics-ben ki van állítva. Sajnálom hogy az általad említett Creative Stage 2.1. nem tudom kipróbálni.De úgyis hiszek a külön álló mélyládában és az lesz
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz vamosip #14486 üzenetére
Munkatársam azonos panel nappalijában a Samsung HW-R450 megvett kilóra engem múlt héten. Hétfőn pedig megérkezett a HW-A650 saját nappaliba ami 3.1 a 450-es 2.1 helyett. Euronicsba 78k
Samsung HW-T420-at mondanám a legjobbnak a felsoroltak közül ha nem zavar, hogy a mélynyomó vezetékes.
Hisense HS214 egybe épített 2.1 nem különálló mélynyomó.
Az Edifier R1280DB pedig 2.0. Most akarok megválni a saját Edifier R2000DB-től mert a HW-A650 mindent visz
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Nem gond, vagy az alaplapi bluetooth egységen lesz vagy a Jack. Optika foglalt a Samsung 650-nek ha HDMI-n küldök ki filmet a TV-re. És ebből következik a kérdésem:
Ha a számitógépről megy HDMI-n ki a TV-re a film hogyan használjam a HW-A650-et?
- Számítógép adja a hangot optikán?
- Számitógép HDMI-n kiküldi a kép és jelet a TV-re és onnan a HDMI ARC?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Apple notebookok
- Cyberpunk 2077
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Az útvesztő: Tűzpróba - limitált, fémdobozos változat (steelbook) blu-ray eladó!
- Logitech Z680 5.1 500W THX
- Keresek: JBL BAR 800 soundbar-t
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
- 77 colos LG OLED evo AI C4 4K Smart TV 2024 (OLED77C43LA) vadonatúj, bontatlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest