- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
w.97star #6189 üzenetére
Elsősorban:
- Sony BDV-N7200
- Edifier E255
- Edifier 760DOlcsóbban esetleg:
- Logitech Z906: sokan szeretik, amiket olvastam, a legtöbb panasz arra van, hogy DTS hangzáskor a center hangerőssége kevés, így hangos akciójelenet alatt romlik a beszédérthetőség.
-Panasonic SC-BTT405 és 465: bíztató, hogy a kis hangfalak legalább kéthangszórósak, én kb. 2 éve azonban 200 ezres Panát küldtem vissza, mert halk jelenetek alatt sziszegtek a hangszórói. Sajnos én sem tudom, hogy ez egyedi hiba volt, vagy mindegyik ilyen volt a szériából, de ez miatt nem ajánlanám bátran. De amúgy nem rosszak a vélemények ezekről.
- Sony BDV-E6100: talán vállalható kategória, ha a térhangzás az első. Hallottam, nekem pl. zenére sztereóban kevés lenne, de ugye kinek mi az igénye.Igazából ezek az optikai lemezes házimozik kissé eltúlozva már csak azért vannak, hogy legyen a gyártó kínálatába. Nagyon az olcsóságra mennek rá. Régen ezek jobbak voltak hangzásban. De talán ezek még vállalható kategóriák. Ha meg PC-s házimozi mellett döntesz mérlegeld, hogy korlátozottak a csatlakozási lehetőségek: nincs HDMI, csak optikai csatlakozóra támaszkodhatsz. Nem mindegyik TV adja ki pl. 5.1-ben a térhangzást optikán, ha ilyen TV-d van, akkor médialejátszót is bekell szerezned.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest