Új hozzászólás Aktív témák

• Laca19 (a)

aktív tag

válasz w.97star #6189 üzenetére

Elsősorban:
    - Sony BDV-N7200
    - Edifier E255
    - Edifier 760D

Olcsóbban esetleg:
    - Logitech Z906: sokan szeretik, amiket olvastam, a legtöbb panasz arra van, hogy DTS hangzáskor a center hangerőssége kevés, így hangos akciójelenet alatt romlik a beszédérthetőség.
    -Panasonic SC-BTT405 és 465: bíztató, hogy a kis hangfalak legalább kéthangszórósak, én kb. 2 éve azonban 200 ezres Panát küldtem vissza, mert halk jelenetek alatt sziszegtek a hangszórói. Sajnos én sem tudom, hogy ez egyedi hiba volt, vagy mindegyik ilyen volt a szériából, de ez miatt nem ajánlanám bátran. De amúgy nem rosszak a vélemények ezekről.
    - Sony BDV-E6100: talán vállalható kategória, ha a térhangzás az első. Hallottam, nekem pl. zenére sztereóban kevés lenne, de ugye kinek mi az igénye.

Igazából ezek az optikai lemezes házimozik kissé eltúlozva már csak azért vannak, hogy legyen a gyártó kínálatába. Nagyon az olcsóságra mennek rá. Régen ezek jobbak voltak hangzásban. De talán ezek még vállalható kategóriák. Ha meg PC-s házimozi mellett döntesz mérlegeld, hogy korlátozottak a csatlakozási lehetőségek: nincs HDMI, csak optikai csatlakozóra támaszkodhatsz. Nem mindegyik TV adja ki pl. 5.1-ben a térhangzást optikán, ha ilyen TV-d van, akkor médialejátszót is bekell szerezned.

Új hozzászólás Aktív témák