Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #5449 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ!
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
szabi__memo #5446 üzenetére
-Mind a három egységnek külön-külön áramellátás kell. A kicsi hangfalakhoz külső táp van, a mélynyomóban beépített.
-A bal oldali tekinthető a "főegységnek", ebbe kell dugni az optikát, vagy éppen ebben találhatóak a HDMI csatlakozók. Az egységek (jobb hangfal és mély) vezeték nélkül kommunikálnak ezzel, azonban ezt nem érezni a hangminőségen. Pl. én nem szeretem a BT hangját, mert észreveszem a gyengébb hangminőséget rajta, de semmiféle ilyet itt nem vettem észre, szóval jó minőségben adják át a jelet egymásnak. Első összeköttetés talán 1 perc is van, utána már bekapcsolod és 2-3 mp alatt megtalálják egymást.
-nem kiszedhető az akku
-HDMI 1.4: 4k 30Hz-et tud maximum, 4k 60Hz-hez már HDMI 2.0 kell. Ezen kívül is vannak különbségek, egy részük hangra vonatkoznak.Egy észrevétel: régebben a TV-ről kapta a jelet optikáról, utána egy LG LHB675-ös sztereo rendszer főegységéről hajtottam meg HDMI-n keresztül. A hangminőség ugyanolyan volt. Nemrég vettem egy Himedia Q30-as lejátszót, HDMI-n csatlakoztattam össze. A hangminőség jelentősen javult, a magas részletesebb lett, a mély visszafogottabb/nyugodtabb. Szóval érdemes "komolyabb" eszközről meghajtani, mint a TV-k, házimozik beépített lejátszójáról.
-
benvolio
őstag
Kihagyhatatlan Black Friday (50%): Denon Heos Home Cinema.
-
szabi__memo
nagyúr
Akiknek sj7 van azoktól kérdezném:
- van táp ha szét van szedve vagy csak akksi van olyankor (tippre:van)
- hangot honnan kapja ha szét van szedve, össze vannak kötve valamivel? Mivel? Vagy csak wireless?
- akksi kiszedhető (hogy ne menjen tönkre)
- HDMI 1.4nek van valami hátránya?
Köszönöm -
sudika
csendes tag
Sziasztok.
Soundbart keresek a LG 43UJ6307 Tv-hez. Általában zenecsatorna szokott szólni ahhoz keresnék valami jó soundbart. Nem vagyok az a nagy ínyenc. Ha már a mélyhangok kicsit nagyobbat dübbenek az már jó. Ami fontos legyen benne bluetooth és HDMI csatlakozás. 40ezer forint árkategóriában. Mit javasoltok?
Válaszokat köszönöm.
-
xtibi
tag
Egy apró kérdés. A JBL SB 250-ez ha összekötöm LG TV-vel. Bekapcsolom a TV-t, jön vele a bar? Tehát automatikusan a Bar-ból jön majd a hang?
Köszi -
Lestat3
csendes tag
Lehet benéztem de a YAMAHA YAS-207 és ATS-2070 szerintem ugyan az a termék csak a ATS-2070 eleve 1000ft-tal olcsóbb is mint a várható Black Friday-ára a YAS-207-nek. (Alza és mail.hu forgalmazza) 98,5 ezer. (Alza pl mind a két néven forgalmazza de nála is drágább a 207)
Tervezek beruházni én is csak nem tudom a bőség zavarában mibe és megint 50 ezerről indultam de már duplájánál járok.
Tudom nem soundbar de a Bose soundtouch 20-ast is javasolták. -
vieri2000
tag
Üdv! Abszolute nem vagyok otthon a soundbarban, szeretném megkérdezni hogy lehet (mivel) bővíteni egy soundbart? Olvasgatva láttam, hogy többen irták a lehetőséget a bővitésre. pl LG sj4 sk5 tipusú rendszernél. Köszi a felvilágosítást!
-
törölt tag
Sziasztok.
Bose Sondtouch 300-rol velemeny?
Es meg egy altalanos jellegu kerdes: a fenti keszulek hasznalati utasitasaban azt irjak hogy ha lehet akkor HDMI ARC csatlakozotol kapja a tevetol a jelet, es ha arra nincs lehetoseg, akkor optikairol. Nalam a teven nincs mar szabad HDMI, igy ha nincs kulonosebb jelentosege, az optikai kimenetet hasznalnam.
-
dugesz77
őstag
HA a HDMI fontos akkor a Pana és a Mac ki is esik. Az olcsó Sonyk nem szoktak tündökölni magas hangokban.
De 2.1 rendszerből ott van a LG SJ2 is arról sincsenek rossz vélemények bár az sem HDMI-s.,
Én JBL-ből "sajnos" csak a 2.1 rendszerüket hallatom az tetszett kiegyensúlyozott volt a hangja csak 100 ezert nem akartam belenyomni ebbe.
Ez a 2.0 rendszer mindenhol 50 körül megy HDMI-s, teszteken is jó véleménnyel vannak róla szóval én maradnék a JBL-nél. Persze meg kéne hallgatnod őket valahol az lenne a biztos. -
Emu
őstag
válasz
dugesz77 #5436 üzenetére
Az sem kizáró ok, hogy nincs sub. Most hirtelen ezeket találtam:
Panasonic SC-HTB8EG
Mac Audio Soundbar 550Ezeket nézve inkább a JBL-t válasszam?
-
dugesz77
őstag
30 körül nem sok minden van. Talán a BF akcióban a JBL Soundbar 2.0 Netdeporól . Ehez nincs viszont sub.
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Belépő szintű hangprojektort keresek csak TV hangjának erősítésére. Semmi extra elvárás nincs, csak egy átlagos hangminőség. (TV hangszórójával az a gondom, hogy mivel hátrafele sugároz, ezért este 5-ös hangerőn a feleségem jobban hallja a szobában, mint én a nappaliban a TV előtt ülve)
A keret 30e Ft környéke lenne.Előre is köszönöm!
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Melyik a jobb és miért ?
JBL 2.1-85k
Samsung hw-k450-56k -
-
hramon94
tag
Sziasztok. Jelenleg 60-70.000Ft környékén melyik az a hangprojektor amit érdemes megvenni? Karácsonyra szeretnénk ajándékba venni. Annyit tudunk hogy egy körülbelül 20-25 négyzetméteres nappaliban lenne használva.
-
Alex91
félisten
JBL Bar 5.1 ma, edigital 190k!
-
manager2220
tag
Sziasztok. 90%ban filmezeshez, tv-hez (Samsung optikai hang kimenettel) milyen sound bar-t ajánlotok? Nagyon max 50k, panelba úgyh nem kell 500w
. Samsungot preferálnám látatlanban a tv miatt amihez nagyon pöpec remote fog jönni.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Nappaliba vettem egy Samsung UE50MU6102 Tv-t, és hozzá keresnék valami komolyabb hangkeltőt, csak nem tudom hogy hangprojektor vagy egy 2.0-ás hangfal legyen e rákötve dac segítségével.
Max a keretem ilyen 40k.
Samsung HW-K335 2.1 néztem ki meg egy 2.0-ás Microlab Solo 6C Pc hangfalat. Olvastam hogy a tv támogatja a dts hangot.
Szerintetek melyik verzióval járnék jobban? -
a2d2
addikt
válasz
#21346560 #5426 üzenetére
Ennyit tudok mondani de meg kell hallgatni: [link]
Valamelyik tesztben azt írták hogy a standard vagy a movie mód az élvezhető. Számomra meg egyedül a music mód jött be, a többi mind torz vagy visszafojtott.@Erik77: mindenképp hallgasd meg előtte mert nem írnak túl jókat róla: [link]. Esetleg ahol meg tudod hallgatni egymás mellett a Samsung MS650-el vagy 6500-al az lenne a tuti mert most kb egy árban van a 6500 a Klipsch 6-ossal.
-
Erik77
csendes tag
Sziasztok!
Klipsch RSB-6 soundbart használ-e valaki? 80ezerért lesz Black Friday-en nagyon gondolkozok rajta.
Hangzásra milyen lehet? Megér ennyit ez a tipus? Köszönöm a válaszokat! -
a2d2
addikt
válasz
digitmisi #5421 üzenetére
Én elolvastam ezt a két tesztet:
[link]
[link]
Mindkettőben van összehasonlítás MS650 és N650 között és mindkettőben az MS650-et hozzák ki győztesnek a kettő közül.
Szóval én megvettem 75e-ért az MS6500-ast (leszarom hogy ívelt, TV alatt elfér így is). Több helyen kapható ennyiért, én Emagon vettem de pénteken pl euronicsban is láttam ennyiért.
Ennyiért nagyon tudom ajánlani, de csak Music módban, az összes többiben gyenge.
A TV-m ma jött meg, este próbálom majd összekötni őket, remélem minden klappolni fog. -
shift+ő
senior tag
válasz
nagykatano1 #5418 üzenetére
Ha TV-t is ki kell szolgálni és telefonról is szeretnétek tartalma küldeni, akkor inkább DLNA képes készüléket nézzetek, ha iPhone, akkor pedig az Airplay támogatás az előnyösebb.
-
plevips
tag
Sziasztok!
Én az LG SK5 néztem ki, van valakinek ilyen? Sony Bravia KDL-48WD650B TV-re kötném rá.
-
Drexler22
csendes újonc
Sziasztok.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
Üdv.
Gábor -
-
ftt
tag
válasz
telóhoz bluetooth hangszóró jobban való
-
Draken
őstag
válasz
Tudnak, de soundbart inkább tv alá vesznek, ami még pluszban a telóval is kommunikál. Ha nem kimondottan tv kihangosítás a lényeg, akkor pl. jbl boombox vagy xtreme is szóba jöhet!
-
nagykatano1
újonc
Sziasztok!
Szeretnék venni valami hngszóró félét a fiamnak karácsonyra, ami a telefonnal barátságban van. (iphone) Fogalmam sincs hogy a hangprojektorok tudnak-e kommunimkálni vele, vagy ez csak a tv kihangosításához megfelelő.
köszönöm a válaszokat
Kata -
Draken
őstag
válasz
Drexler22 #5416 üzenetére
Én azt mondom (és valószínűleg a többiek is), hogy mindenképp hallgasd meg a kiszemelteket, ha van rá lehetőséged, pl az extreme audionál és úgy dönts. Sajnos én sem tudom megmondani, mivel nem hallgattam meg egyiket sem, de ha van kimondottan sb-ra ennyi, akkor egyértelműen bar 3.1
-
Drexler22
csendes újonc
Sziasztok. Hangprojektor vásárláson gondolkozom.
Amik játszanak:
JBL bar 2.1
JBL bar 3.1
Esetleg Harman/Kardon SB26Ezek közül melyiket ajánljátok? A 3.1 megéri a plusz árat? Hangzásban melyik a jobb? Bluetooth-t telefonról mindegyik tud?
Előre is köszönöm a véleményeket!
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Mi a véleményetek SAMSUNG HW-M 450/EN hangprojektorrol? Érdemes megvenni ?
-
törölt tag
50 ezer forintig milyen hangprojektort tudtok ajánlani? Csak annyi a megkötés, hogy legyen HDMI csatlakozója.
Ezeket találtam:
Panasonic SC-HTB488
Sony HT-CT290
LG SJ4 2.1Melyiket ajánljátok? Köszönöm a segítséget!
-
Abus2
tag
Nah, vettem egy nagy levegőt, és rendeltem 1 Sony HT-CT390-et. Remélem be fog válni. Azért brutális, hogy mekkora áreltérések vannak.
-
törölt tag
A Yamaha YSP-2700-ról mi a véleményetek?
Találtam egyet jó áron a hardveraprón, de nem találok olyan üzletet, ahol meg tudnám hallgatni.
A tesztek alapján nagyon jó cucc lehet... -
-
Draken
őstag
válasz
Gaben92 #5402 üzenetére
Így ahogy mondod! Bár ezeket én is onnan tudom csak, hogy informálódtam, nincs már nekem kedvem próbálkozni! Amúgy tv-je válogatja, hogy az arc-on kívüli hdmi-k mit is tudnak valójában! Nálam (pana ex780), úgy van megoldva, hogy az 1hdmi a teljes értékű, erre a box megy, 2-es az arc, ide az sb (g751 ezen keresztül van összekötve, bár ezen már csak filmeket tolok ki, de 4k hdr-re már ez sem jó,mivel 9es szeriaju gtx nem támogatja a h265 10biten, így valamelyik akadozik). Mindenesetre itt az is érdekes volt, hogy míg a gépet direktben kötöttem rá, nem volt (ha jól emlékszem) full rgb, viszont sb-n keresztül igen. Az igazi próba majd akkor lesz, ha végre kivalasztom és élesbe megy majd az adott média player. Sajnos itt már - ha nincs full leírás a tv HDMI képességeiről- egyesével kell járni az adott topicokat.
-
Gaben92
őstag
Nem igazán szeretem a PS kontrollerét úgyhogy Xbox volt itthon csak és tonnányi játékom van rá, de most a TV/hangprojektor páros mellé jön a PS4 Pro is mert megtetszett a Detroit.
Aztán ha már van legalább végigtolom azt a 3-4 PS4 exkluzívot ami érdekel de utána úgyis visszaállok Xbox-ra. A Switch még kérdőjeles mert ha megveszem akkor Zeldázok aztán ennyi
Aztán egy játék miatt elgondolkodtató, hogy megéri-e... PS-hez meg szerintem veszek egy Vive-ot bohóckodni, hogy ne álljon feleslegesen.
-
Gaben92
őstag
Szóval ha jól értelmezem a dolgokat, az én esetemben kb ez lenne az optimális összeállítás:
- PS4 Pro, XBox One X a TV-be
- Set Top Box a hangprojektorba
- Hangprojektor és TV össze
- Ha megveszem végre a Switch-et akkor az is a TV-be
- És a hangprojektorban marad egy szabad HDMIÍgy valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- OTP Bank topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest