Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
Mikeee89 #2524 üzenetére
Vannak direkt bass testre is cuccok. Zenéből kapásból ezt mondom: Chemical Brothers - Under The Influence - Slowed & Bass Boosted.
Majd írd le hogy szólt.Sgery: Mire használnád? Van egy tv a fürdőben és az lenne rákötve vagy kintről van bevezetve a kábel a fürdőbe egy tv-ből / lejátszóból?
Én ilyen célra mást javasolnék, nem hiszem hogy a soundbar a legideálisabb választás.
1. A soundbarok általában a TV-vel vagy a lejátszóval kommunikálnak és ha az bekapcsol akkor bekapcsol a soundbar is.
2. Ez szinte alap mindegyikben.
3. Szintén alap.
4. A soundbarokkal való összeköttetés szinte mindig BT-n történik, viszont 220 az kell neki, elemest nem fogsz találni.
Hát a hangzás valóban fura lesz egy rideg fürdőben, ezért sem ilyesmiben gondolkodnék.Meg kérdéses a lecsapódó pára is, hogy ezt mennyire bírja.
Van több cégnek különböző multiroom variánsa. Nekem például egy JBL soundbarom van, náluk JBL Connect-nek hívják (nem igazi multiroom) azt, amikor én a baron elindítok egy zenét az továbbítja a JBL BT hangszórónak - teszem azt a fürdőbe mondjuk - és ugyanaz szól mind a kettőn. Ráadásul a BT hangszórókból vannak csepp-,víz- és porállók is.Gondolom elsőre nem tűnnek komoly cuccnak ezek a BT hangszórók, de javaslom hogy megfelelő közegben (pl. a fürdődben hallgass meg valami jobb darabot, meglepőek néha.), viszont tudtommal nincsen ezekben optikai csatlakozás..bár ki tudja, ha van topikja akkor ott majd megmondják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest