Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• drbe70

újonc

Segítség!
    Pocsék a TV-m hangja (Samsung UE46C5000), hosszas gondolkodás után a múlt héten vettem egy JBL CINEMA sb150 tipusú hangprojektort hozzá. Egész este kinlódtam vele, a mélynyomó nem szólalt meg, csak halk zúgás volt benne. Másnap összecsomagoltam, visszavittem. Kipróbálták, tényleg rossz volt. A bizalom odalett, egy sb 250 mellett döntöttem (Karácsony jön...). Beállítottam, megszólalt, örültünk. Két napig nem voltam otthon, ma azzal fogadott a család, hogy nem szól a mélynyomó... Ez így nem igaz (többszöri újra párosítás után) hallatszott a hangja egy darabig, de igen halkan, és a távirányítóval nem volt szabályozható. Most, amíg írok, ismét nem hallható, csak a hangrúdból jön hang, a maga keménységével.
    Közben letelt a cserére jogosultság három napja. persze bánná a fene, maradjon, ha működik, de nem működik. Tudom, nem egy extra, de nekem bizony nem kis pénz az ára, és elég kétségbeejtőnek érzem a helyzetet. Tud-e valaki használható tanácsot adni? Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák