- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
drbe70
újonc
Segítség!
Pocsék a TV-m hangja (Samsung UE46C5000), hosszas gondolkodás után a múlt héten vettem egy JBL CINEMA sb150 tipusú hangprojektort hozzá. Egész este kinlódtam vele, a mélynyomó nem szólalt meg, csak halk zúgás volt benne. Másnap összecsomagoltam, visszavittem. Kipróbálták, tényleg rossz volt. A bizalom odalett, egy sb 250 mellett döntöttem (Karácsony jön...). Beállítottam, megszólalt, örültünk. Két napig nem voltam otthon, ma azzal fogadott a család, hogy nem szól a mélynyomó... Ez így nem igaz (többszöri újra párosítás után) hallatszott a hangja egy darabig, de igen halkan, és a távirányítóval nem volt szabályozható. Most, amíg írok, ismét nem hallható, csak a hangrúdból jön hang, a maga keménységével.
Közben letelt a cserére jogosultság három napja. persze bánná a fene, maradjon, ha működik, de nem működik. Tudom, nem egy extra, de nekem bizony nem kis pénz az ára, és elég kétségbeejtőnek érzem a helyzetet. Tud-e valaki használható tanácsot adni? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lézervágás, gravírozás
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest