Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz norbert400 #5035 üzenetére
Én z506-ot váltottam le, de szerintem a k450 izmosabb, de semmiképp se rosszabb.
Itt azért megjegyezném, hogy ez nem bizots, hogy a samu hibája, én inkább azon csodálkozom, hogy a logi ílyen jól szólt emmyi pénzért.
Viszont magasabb hangerőn nekem sokkal tisztább a samu, logi már torzít.
Azóta már M450 van, és ez mégszebben szól."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz norbert400 #5028 üzenetére
Nem lehet, hogy elállítottál valamit azon a k450-en?
Vagy rossz példányt fogtál ki?
Az a 10k-s hasonlat nagyon sántít."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz Laca19 (a) #4923 üzenetére
Oks
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz Laca19 (a) #4921 üzenetére
Ezt az optikai dolgot szerintem azóta se tudtad reprodukálni, nincs igazam?
Ez kicsit tényleg hihetetlenül hangzik."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
Most megint elég jó áron vannak az újracsomagolt M450-ek.
-
s7evcsenko
addikt
válasz francia2003 #4805 üzenetére
Azért az MM-ben a nagy térben soha nem fog úgy szólni semmi, mint otthon egy zárt szobában.
Nekem is volt K450-em, odaadtam öcsémnek, mert túl soknak bizonyult a 10m2-es szobába, aztán vettem egy K360-at, az meg utána már túl kevésnek tűnt, így eladtam.
Sokáig az aláírásomban lévő logitech-et használtam, nem volt rossz, csak hát a kábelek.
Most megvettem jóáron az M450-et és szerintem ugyan azt tudja, mint a K450, már amennyire emlékezhet az ember 1 évre visszamenőleg a hangra.
Én nagyon jó áron jutottam hozzá prime day napján, így nem is volt kérdés hogy mit vegyek, mert a K-s egy tizessel hosszabb volt.Lényeg, hogy már úton van, hasznád egészséggel.
-
s7evcsenko
addikt
válasz francia2003 #4799 üzenetére
Ha 60 lett volna itthon, akkor csak 3k-t spóroltál, de hát sok kicsi...
Amúgy miért a K450-et választottad az M450 ellenében?
Mint írtam én is zsír újat kaptam, csak a csomagolása volt sérült.
1 évvel újabb konstukció, minimálisan nagyobb teljesítményű is... ugyan annyiért szerintem jobb vétel az M450."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz dorika87 #4784 üzenetére
Samsung HW-M450 újracsomagolt. - Amazon warehouse - 57k körül lenne házhoz szállítva.
Én is innen vettem, makulátlant kaptam.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Nem.
A TV-be megy hdmi-n a hang és a kép.
A tv-ből jön a hang a soundbarba.
(azért van így, mert egy ps is van a tv-re kötve és így elég csak 1 helyen bemenetet váltanom.)
Az előbb rosszul írtam:
Amikor nem tudok hangot állítani a pc-n (film+tv), akkor 15-ösön van a soundbar.
Amikor tudok hangot állítani, MPC, akkor 100-ra fel kell tekernem a pc-t, hogy ugyan azt a hangot kapjam 15-ös soundbarnál."NULL uncompressed"-nél nincs hang.
Nem bajlódok vele, marad az MPC 100-as hangerővel, így legalább tudok távirányító nélkül is hangerőt állítani!
Köszi szépen.
-
s7evcsenko
addikt
Lehet, hogy kicsit kuszán fogalmaztam.
Legyen az MPC.
Ezen mindegy mit indítok el, mindenképp halk és 100-ra kell tennem a hangot, plusz a soundbart is fel kell tekerjem 60-ra.
Ezzel szemben a film+tv-n ha indítok egy mkv-t, akkor már nem tudok a pc-n hangerőt állítani (csak ha leveszem nullára, akkor mute-ol, ami normális is gondolom)
Viszont ebben az esetben a soundbár már 15!!!!-ös hangerőn jobban és szebben szól, mint az előző 100/60-as együttes. (szerintem azért, mert itt nem nyúl bele a pc, hanem direktben küldi optikán a hangfolyamot a soundbarnak)
Viszont, ha mp4-et indítok, akkor ugyan az lesz a végeredmény, mint az MPC-nél.
Vagyis tuti valami beállítás a gond, csak nem találom se az MPC-be, se a win-be.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Megpróbálnám itt is, hátha belefutott valaki hasonló problémába."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest