Új hozzászólás Aktív témák
-
mindbreaker
csendes tag
Köszi az infot Raymond! Meglestem a karit és CT4820 van ráírva.
Digitális kivezetésen (ha jól tudom) csak egyetlen csatonra ''szól'' amit az erölködő bont szét és ha tud 5.1 vagy más térhangzást akkor elvileg ugyanott vagyunk mintha maga a kártya eredményezné a térhangzást. Ugyanez fennál ha a normál sztereo kivezetést használjuk (nálam épp így van egy kis 5.1 erősítőre kötve). Ez esetben a kérdés már csak annyi, hogy az erősítő által generált térhangzás megegyezik-e a azzal amit a kártya tudna? Persze ez múlik az erősítőn is. Ha valaki tesztelni tudná a két megoldás és leírná ide a tapasztaltakat azt nagyon megköszönném. -
mindbreaker
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A hangkártya és a jelenség nálam is ugyanaz. Valaki tudja a megoldást? Talán a Creative volt olyan rendes, hogy félreinfomrálta a jónépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest