Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
LionW
tag
UP!

-
pen
újonc
ez a www.sotetut.hu?
-
pen
újonc
semmit sem tudok hozzászokni

-
zsoleee
csendes tag
Szerintem ez sötetut eleve egy kaki ! Biztos Tóni unatkozott Mikiéknél !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Én néztem, jáccottam vele, valami eszement baromság, egy erdőbe kell mászkálni. igazatok van. tulzás az rá hogy kalandjáték!
-
becherka
csendes tag
miért nem mukodunk szoval vége a kalandnak de miert?
-
becherka
csendes tag
Sziasztok!Én beléptem, regisztráltam erre vége a kalandnak.

-
Scrash
újonc
Hoppá, hoppá, bocs most olvastam vissza teljesen látom már valaki feldobott egy olyan linket, hogy sotetutmegoldasa.fw.hu, és ott le van írva, szal nem ennyi ami én mondtam. Mindegy én kiraktam a flash-t aztán azon lehet gyakorlatozni az első részben
-
Scrash
újonc
Hellheart te meg valszeg azért nem tudsz belépni mert popup killered van. Miközben az oldal töltődik, nyomd a Ctrl-t vagy a Ctrl+Shift-et.
-
Scrash
újonc
Üdv emberek. Láttam ezt a topicot, gondoltam beregelek az oldalra és megmondom mi az állás mert látom itt sokan húzzák az orrukat a sotetut.hu regisztrációja elől.
Kis bevezető a sotetut.hu -ról: Engem is izgatott a dolog hogy mi lehet ez. Az oldal nem egy nagy durranás, nincs benne semmi sátánizmus vagy ijesztő, csak a hangok. (azt kapcsoljuk is ki ha a flash-t nézzük mert idegesítő)
Kiváncsi voltam mi ez az egész. Letöltöttem a flash-t, visszafejtettem. Kb 20 objektumból áll (kb 15 kép és 5 hang arányban). Hogy másoknak ne kelljen már visszafejteni feltettem több változatot.
1. Maga a teljes flash ami bejön teljes képernyőbe belépés után: Bővebben: link (3-4MB)
2. A két leglényegesebb kép (a többi csak tájkép az erdőről mind ami benne van): Bővebben: link (fél mega)
3. Itt a két leglényegesebb kép kis méretben (hogy ne zúzza szét a topicot a nagy felbontás), hogy már most lássátok mi ez.

Na aki megfejtette mi ez az írjon.
Üdvözlettel a Progz.hu szerk: Scrash -
Hellheart
újonc
Én nem tudok belépni! Azt írja ki hogy: A PROGI ÚJ ABLAKOT NYIT VISSZA A FÖOLDALRA
kérlek segítsetek! -
bogingrol
aktív tag
hat a baratok kozt mar eleve sotet ut, aki ettol is sotetebbre vagyik....hat nem tom, en inkabb lemegyek a pincebe...
-
-DEAD-
csendes tag
egyébként milyen ez a játék? para? vagy gagyi??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-DEAD-
csendes tag
nah majd a suliban..
-
-DEAD-
csendes tag
sehogy nem akar elindulni..

[Szerkesztve] -
reno
tag
Én csak keringek, látom a fán a lapot kitűzve, de rá sem lehet kattintani. Vagy nem jó helyen járok, egyébként van egy ilyen megoldós oldal, pont azt követem. (U)http://www.sotetutmegoldasa.fw.hu(/U)
-
-DEAD-
csendes tag
köszi. de engedélyezve van..
-
fene_vad
senior tag
engedelyezd a popupot a browserben meg a firewallban
-
-DEAD-
csendes tag
segítség.. nem tudom mi a f**t kellene csinálni.. belépek, és azt írja ki hogy a program új ablakban nyílik meg.. és hogyan tovább??
segítsen valaki.. játszani akarok..
[Szerkesztve] -
-DEAD-
csendes tag
jó ez a játék..

-
rii
nagyúr
12 éves koromig néztem TV-t .....
onnan ...
és szerintem a helyzet azóta 300%-osan romlott ....
... de eljöt az a pillanat, amikor felálltam, és azt mondtam, hogy én soha többet nem akarok TV-t nézni ...........
ha veszek TV-t, akkor is max a hiradó meg a unReal időjárás jelntés miatt .... -
Xelo
addikt
Én nemtom a szöveg elég para... Bár sztem a végén valami hülyeség lesz.. Én nem mertem belépni...

-
Router
őstag
Én kivárom a barátok köztben a végét hogy mi lesz a két hülyegyerekkel és utána nézem meg!
de szerintem csak egy baromság az egész és a két gyerek jól pofáraesik a végén! -
Xelo
addikt
Szerintetek érdemes kipróbálni? Nem valami sátánista alakok cisnálták? Poén vagy durvább?
-
V.ki
aktív tag
Most viszem éppen...

LOOOOL!
-
duracell89
senior tag
jokat lehet röhögni ezen a topikon

baratok közt, sotetut
-
ciao
senior tag
beirtam a pocsolyánál, hogy igen (22091215) de nem történik semmi

[Szerkesztve] -
edina113
újonc
közben megfejtettem de nem enged tovább mert a toniék még nem tartanak itt várjam meg őket ezt a baromságot
-
edina113
újonc
én végig mentem ezen a baromságon de a végén elakadtam mi a neve a moszkva téren lévő sellő szobornak tudja valaki mert ez az utolsó kérdés
-
TéKrys
senior tag
Ti tényleg nézitek a Barátok közt???!!

-
-DEAD-
csendes tag
én is a barátok köztből láttam meg. és NAGYON tetszett. ezért megnéztem, és az a szar, hogy nem akar elindulni!! pedig imádom ezeket a dolgokat.. és nem tudom hogy mért nem.. pedig xp-nk van..
-
SlayR
senior tag
Mondjuk régen láttam már el 1 elég kemény játéknak beállított oldalt amik valóságos sátánista szövegeket tartalmazott ez csak egy gagyi játék de lehet nemkék szórakozni vele. -
Don Marco
újonc
Épp most néztem meg ezt a szart!
Csak regiszrálnod kell (email cím) és már bennt is vagy.
Az egész nem szól másról mint egy interaktív képregényről ahol 8 kép ismétlődik hanghatásokkal 1ütt.
Majd ha rájöttél, hogy körbe körbe mész tehát a képek ismétlődnek akkor kilépsz majd bejön, hogy :
''Itt állsz a pokol tornácán
alattad az örjöngő sátán
leveted magad a mélybe
vagy haladsz tovább a fényre?''
Ha tovább mész akkor ismét bejönnek a képek
Egy hülyeség az egész.
Semmi forum semmi írás semmi adat,elérhetőség.
Tehát gondoljatok bele: hol a buktató???????
ott, hogy csak egy emil címet kérnek és a nagy semmit kapod cserébe -> ((csak nehogy belemásszon egy féreg típusú virús a gépetekbe miközben tölti be a ''játékot'' mert ha esetleg erről lenne szó akkor komoly bajban lehettek. Ezek nem eccerű jehova tanúi vagy krisztus gyermekei. ezek komolyan vaeszik...))
Üdv: egy hithű keresztény! -
csilla000
újonc
hello.
hat en annyira kivancsi voltam, hogy beleptem.
de semmi kulonos
csak hulye irasok azt anyi
sztem ti is megnezhetitek, mert semmi kulonos...eddig..
-
Winner_hun
félisten
Amikor felolvasták, hogy sotetut.hu, akkor még nem volt ilyen oldal. vagyis nekem nem jött be, lehet, hogy azóta csinálták?

-
lol
senior tag
nyugalom ez nem cset'... ajánlom figyelmedbe >Bővebben: link
-
Gergello
addikt
már ennyien játszák ezt a szart

én megnéztem 5 perc ereéig, de elég is volt... -
szina0715
újonc
mit kell csinálni a ''2.pályán'' valaki segítsen talaltam valami verset vagy mit kérlek segíts
[Szerkesztve] -
Dark Vödör
újonc
Jó nagy kamu az egész a Grundy csinálta csak h legyen reklám...bár elég ''sötét'' lehetett aki kitalálta...
[Szerkesztve] -
pippoalpar
újonc
Szerelmas Vagyok a Tildába.Szexi!!!
-
pippoalpar
újonc
Mi a poccs ez?kivanyi vagyok ra de nem tok tovabb menni miutan beirtam szamokkal a ...Aki erti,erti!
-
Nausikaa
újonc
Sziasztok!!
Valoszinü, h közutálat tárgya leszek e hozzászólás után, de mégis megkérdem, tudja e vki, milyen kód való a csontvázba a sotetut, hu online játékban????
RSVP; kössssssssz( ja es nem1nagyszám, de mégis végigvinném) -
Flashy
veterán
de ezt hova kell kirakni? a pocsolyában van egy textbox a szöveg alatt a vízen, de semmit nem tudok beírni. az abc-nél is mindent próbáltam már, betűket számokat, de semmi... vagy nehéz ez a játék, vagy bugos, vagy én nem érem el még a barátok közt szellemi színvonalát se??

-
csudri
őstag
Na gyerekek kiraktam, hogy ''sötétút'', de ez a tetü nem adott meg semmilyen irányt. Mentem tovább, na mondom végre valami jön, amire rá lehet kattintani (egy nagy szikla), de erre az az üzenet fogad, hogy valami Tóni meg Norbi nem jutott még el idáig, meg kell várnom őket. Ki a f@szom az a Tóni meg Norbi? Valami Kabátok közt szereplők?
-
joey7
őstag
I'm in love with Tilda!

-
fene_vad
senior tag
ez a 1 bites digitalis varju egy vicc
-
fene_vad
senior tag
azt tudok kirakni amit akarok, de semmi nem tortenik... a lenyeg h forditva kell beirni a betuket, 2jegyu alakban, tehat a=01
beirtam h ''anyádegyférfi'', de nem reagált...
remelem ez nem azt jelenti, h csak akko tudok tovabbmenni, h azok a suttyo pocspumpak is tovabb tudnak... -
Flashy
veterán
elnézést a sok hozzászólásért de ezt muszáj.
Bővebben: link -
Flashy
veterán
oké, visszavonok mindent. megkaptam a jelszót beléptem, de ez eddig gáz
természetesen abc plusz pocsolya. hogy mit kéne kiraknom arra még nem jöttem rá, de ha nem jövök rá 2 percen belül akkor sose akarok rájönni
ja és rühellem ezeket a hülye ijesztegető hangokat. ez mérkell?
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
már majd' megveszek az izgalomtól, erre nem küldik emailben a jelszót már vagy 5 perce.
-
cskamacska
addikt
Miért is olyan tabutéma ez az oldal? Valami sátánista utalás volt ez a sorozatban, vagy mi a szösz?

Vagy esetleg, én is legalább annyira benn vagyok az erdőben, mint az oldal készítői?
A sátánimádattól nem félni kell, hanem kiröhögni..
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
húh 2 percig jól szórakoztam, de pocsolya megszopatott

vmi iegn szót kéne kirakni, de nem jön össze -
BLiNk3r
senior tag
azér' majd hesseljétek meg a pocsolyát is!

-
Gergello
addikt
most nézem, gondlom megnézem hátha van ilyen oldal erre bejön

-
divot
veterán
Most is kenik a sorozatban a srácok.

Direkt ezért belenéztem ebbe az ostobaságba.
-
Digital
addikt
Valaki végigvitte már?
Valahogy a DOOM 3 jobban bejön
-
divot
veterán
1. Végül is honnan származik ez az egész? A Barátok köztből

2. Mi abban a kalandjáték, hogy erdei képeket nézegetek, közben pedig egy amatőr metal banda énekesének behörgéseit hallgatom
-
eziskamu
addikt
Lehet hogy ezek utánn tényleg ott laknak a Berényiék a Mátyás kircsi akármi 1. alatt?
Megyek beköpni Zsolti bát, hogy gyertyának nézett egy éttermet, és meggyújtotta. -
SlayR
senior tag
Megnéztem ezt az oldalt vmiféle kalandjátékszerűség szweretne lenni amolyan MAGIC módra vagy mint a M.A.G.U.S. csak nem kártyában -
Digital
addikt
Tényleg létezik az oldal(tegnap este nem müködött!) Ki is próbáltam, valami tróger játékot lehet játszani!
-
vtechun
veterán
Lehet, hogy valami új játék lesz az Rtlklubon, és már a Barátokköztben is kampányolnak...
-
vtechun
veterán
válasz
kretenallat
üzenetére
Kihez szóltál kretenallat?
-
_Volkovy_
nagyúr
Sótetűt.hu?
-
kretenallat
senior tag
hummm a baratok koztert irgumburzum... hogy lehet azt nezni ?
(mondjuk a neved is teccik ;) ) -
GombócArtúr
senior tag
én már regisztráltam! most tölti be! :d
-
Ijk
nagyúr
Barátok közt? LOL!!!!!!!!!!!!!!

-
_az
senior tag
hát ez nem műxik... biztos valami netes csapda

bár szvsz valami online szerepjáték.
a sorozatban mit montak róla? mer ott úgyis folyik a népnevelés, mindíg megmonnyák mi a jó, stb, szal nem montak róla valamit? -
cikasz
őstag
nahh beszariak
ez 1 flash alapú kalandjáték ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vagy valami ilyesmi...
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
félelem.com 2??????????????????
-
divot
veterán
Ez a szar szerintem csak ímélcímeket gyűjt.

-
divot
veterán
Nem tudok belépni...

-
-
Poppy
csendes tag
Én sem mertem belépni, de kíváncsi vagyok.
-
_az
senior tag
minnyá regelek, csak jöjjön be az a sötét kretén lassú akármi...
-
BLiNk3r
senior tag
ez meg mia pecsa?
én aztán be nem lépek 
-
Digital
addikt
B@romság

Nem is weboldalt mutattak,csak valami képet! LOOOOOOOOOOOOOOOOL
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
Nemtom, hogy reklámnak minosul-e, de most lattam a Baratok koztben , hogy van ilyen lap, és tényleg létezik www.sotetut.hu... Valaki tudja mi ez? vagy csak a Barátok kozt miatt hoztak letre? Én nem akarok regisztralni, mert nem akarok sotet utra tevedni
Operátorok! Nyugodtan törölhetitek, ha nem tetszik a topic... nem provokálás céljából indítottam, hanem mert kiváncs vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Bestbuy játékok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

segítsen valaki.. játszani akarok..