- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol33
tag
válasz
Szerintem... #1 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe Bővebben: link
-
Zol33
tag
válasz
Szerintem... #1 üzenetére
Pl bebootolsz win98 boot lemezzel, majd kiadod az fdisk/mbr parancsot. De ha minden igaz, akkor a xpt recovery módban indítva is meg lehet oldani a dolgot.
-
Szerintem...
aktív tag
Sziasztok!
SEGÍTSÉG KÉNE!!!!
Felraktam a Suse Linux 8.2 egy másik merevlemezre kipróbálni (2 merevlemezem van, az egyiken winXP a másikon suse). Nos az a gond hogy szeretnék megszabadulni a linuxos merevlemeztől de akkor nem indul a windowsXP mert a linux a GRUB bootloadert a windows HDDre tette. Így ha kiszedem a linuxo merevlemezt akkor a winXP nem indul mert be akar jönni a bootloader de nem tud. Hogy tudnék megszabadulni a bootloadertől hogy simán a windowsXP induljon?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest