Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

valamelyik topicban ugyan irtam mar, de nekem ugyanez tortent meg csak az egy szutyok ecs alaplap volt. megszarabb abit alaplapom masfel evesen beadta a kulcsot, egyiknaprol a masikra, gondoltam veszek egy olcso es jonak minositettet, meg akkor mar egy uj procit is. szal lett egy ecs sis 735 ös egy 1200 as morgan nal. a boot feleig eljutott es onnantol megalt. mivel az 1200 at idetlenul irta ki gondoltam biszfrissites megoldja vissza bele a regi 650 est. ugyanz a hiba. biosba belepek hw monitor, hatha a hutes van felrecsuszva, minden redben majd egy reset szerüség jott, magátol. na innen kezdve a gep pont ugyanazt csinalta mint neked tap bekapcs vinyo pörög sekép sehang. 1200 as proci berak, helyzet ugyanaz. proci nelkul bekapcsoltam a gepet megint ugyanzt csinalja.

lenyeg a boltban ahol vettem, nem hittek nekem hogy az alaplap gyilkolja a procikat, ra ment nekik is 2 1200 as mire hittek nekem :D a procin semmi kulserelmi nyom, se egesi, minden tokeletesnek latszik, csak nem megy. Lehet neked is gyilkos alaplapod lett :(

Aktív témák